lahto 159x918

Ajankohtaista - Ravit

13.7.2017 20.51

Regent Zet on lämminveristen Suurmestari

Porissa torstai-iltana ravattu lämminveristen Suurmestaruus päättyi Regent Zetin juhliin. Tommi Kylliäisen ohjastama ruuna täräytti kilpailun finaalissa keulapaikalle 08,5-vauhtisessa avauksessa eikä jättänyt tämän jälkeen muille mitään mahdollisuuksia ohitukseen. Kilpailussa ravattiin samana iltana kaksi karsintälähtöä ja loppukilpailu, jonka voitosta Regent Zet ansaitsi 20 000 euroa.

- Karsintalähdössä meillä jäi voimia paljon käyttämättä, ja se oli selkeä etu finaaliin. Kun saimme johtopaikan loppukilpailuun eikä Mika (Forss) tullut Victory Bonsailla, ei käynyt sen jälkeen mielessäkänään antaa keulaa pois. Hevonen ei painanut ja oli todella hyvä tänään. Regent Zet tuntui koko ajan tosi hyvältä, ohjastaja Tommi Kylliäinen iloitsi.

Suurmestaruuden voitto toi 20 000 euroa omistajille Equifit Oy & KM Hästfarm i Holm AB. Karsintalähdössään hevonen oli kolmas ja ansaitsi 600 euroa. Jarno ja Minna Kauhasen tallissa valmentautuva ruuna ravasi loppukilpailussa tuloksen 12,5a/2100m ja jätti toiseksi kirineen Still Loving Youn ja yllättäjänä kolmanneksi nousseen Shadoomin selvästi taakseen.

regentzet
Regent Zet / Tommi Kylliäinen


Palaa otsikoihin

Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu