lahto 159x918

Ajankohtaista - Ravit

12.9.2017 13.35

Ravivalmennuskoulutusta Joensuussa ja Jyväskylässä

Hevosjalostusliitot järjestävät yhteistyössä Suomen Hippoksen kanssa ravivalmennuskoulutusta syys-lokakuussa. Ravivalmennuksen C-kurssi on osa kolmiportaista ravivalmennuksen kurssijärjestelmää.

Koulutuksen aiheita ovat mm. hevosen fysiologia ja anatomia, kilpahevosen ruokinnan periaatteet, hevosen kestävyyden, nopeuden ja voiman kehittäminen, hevosen täydentävät hoitomuodot, valmennuksen ohjelmointi ja kilpailuun valmistautuminen sekä ravihevosen ensiapu ja eläinlääkintä.

 

Kurssi sisältää käytännön harjoituksia ravihevosen testaamisesta rataolosuhteissa. Kurssi soveltuu sekä aloittelijoille, että pidempään lajin parissa toimineille. Syksyn kurssien kouluttajina toimivat Susanna Simonen, Anne Takapuro, Inka Tuominen ja Jutta Ojala. (Kouluttajat ovat paikkakuntakohtaisia).

 

Tulossa olevat ravivalmennuksen C-kurssit syksyllä 2017:

 

22.-24.9. Joensuu, Joensuun ravirata, hinnat ja lisätiedot: Pohjois-Karjalan Hevosjalostusliitto/Anne Taimela,
puh. 050 441 7524, hevosjalostusliitto@joensuunravirata.fi

 

29.9.-1.10. Jyväskylä, Killerin ravirata, hinnat ja lisätiedot: Keski-Suomen Hevosjalostusliitto/Sari Piirainen,
puh. 010 321 02, sari.piirainen@killeri.fi


Palaa otsikoihin

Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu