lahto 159x918

Ajankohtaista - Ravit

10.2.2018 9.37

Opetuslähtöjä tarjolle myös kaudella 2018 - ei opetuslähtöpalkkioita

Kaksivuotiaiden lämminveristen ja kolmevuotiaiden suomenhevosten on jatkossakin mahdollista kartuttaa rutiinia kilpailunomaisista tilanteista opetuslähdöistä, jotka järjestetään ravien yhteydessä. Näissä opetuslähdöissä ei makseta palkkioita eikä niissä hyväksytä tai hylätä hevosia suorituksistaan, vaan tarkoitus on tarjota mahdollisuuksia hankkia nuorille hevosille rutiinia kilpailunomaisissa olosuhteissa. Asiaa käsitellään Suomen Hippoksen sääntövaliokunnan 19.2. kokouksessa, minkä jälkeen uusista opetuslähdöistä tiedotetaan tarkemmin.

Kolmevuotiaille lämminverisille ja neljävuotiaille suomenhevosille maksetaan 31.5. mennessä suoritetusta koelähdöstä 600 euron korvaus.

Lue lisää nuorten hevosten koelähdöistä ja Hippos-sarjoista täällä

Palaa otsikoihin

Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu