lahto 159x918

Ajankohtaista - Ravit

10.11.2017 19.38

Omistajien puutteellisista tilitiedoista johtuvat palkintomaksurästit vanhenevat 15.1.2018 - hoida tilinumeron ilmoitus kuntoon

Hevosenomistajien puutteellisten tilitietojen takia maksamattomat ratojen ravikilpailupalkinnot vanhenevat vuoden 2018 alussa. Jos hevosenomistajalla on puutteellisista tilitiedoista johtuen saamatta palkintorahoja, tulee asia hoitaa kuntoon vuodenvaihteeseen mennessä. MMM maksaa palkintotuet ratojen maksamien palkintojen mukaan, ja jatkossa puutteellisten tilitietojen takia maksamattomat palkinnot tulevat vanhenemaan.

Mikäli omistajan tilitietoja ei ole ilmoitettu, asian voi hoitaa kuntoon tällä lomakkeella.

Kun tilinumero on kunnossa, omistajan kannattaa olla suoraan yhteydessä raviradalle, jolta puutteellisista tilinumerotiedoista johtuen palkinto on maksamatta.

Palkintorästit vanhenevat 15.1.2018, joten hevosenomistajien kannattaa toimia ripeästi, jos tilitiedot on vielä ilmoittamatta.

Jatkossa Heppa-järjestelmässä tullaan siirtymään käytäntöön, jossa hevosen ilmoittaminen kilpailuun edellyttää kunnossa olevia tilinumerotietoja.

Palaa otsikoihin

Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu