lahto 159x918

Ajankohtaista - Ravit

13.4.2018 13.06

Kuopion ravit ensi perjantaina 20.4 on peruttu

Kuopion ravit ensi perjantaina 20.4. on peruttu vähäisen hevosmäärän vuoksi.

Raveihiin ilmoittautui vain 78 hevosta sekä ponit ja koelähtöhevoset. Tällä kilpailijamäärällä olisi saatu kokoon yksi täysi lähtö lämminverisille, 12 hevosen montelähtö ja 12 hevosen volttilähtö suomenhevosille. Muissa lähdöissä olisi ollut 5-7 hevosta. Ravit eivät siten olisi olleet pelillisesti ja urheilullisesti järkevät.


Hevosrikkaalla Kuopion alueella ei ole aiemmin peruttu arki-illan raveja vähäisen hevosmäärän vuoksi. Ilmoittautuneiden määrään vaikuttanee useat asiat, kuten ravi-illan palkintotaso 600 euron ykkösillä, rospuuttokelin vaikutus harjoitusolosuhteisiin, naapuriradan lounasravit samana päivänä sekä lähialueen muu kilpailutarjonta, ja hevosmäärien väheneminen.


Peruttujen ravien palkinnot siirretään kokonaisuudessaan korottamaan Kuopion ravien muiden kilpailupäivien palkintotasoa, ja korvaavaa ravipäivää ei järjestetä.


Lisätietoja: Marita Huttunen 050 522 9799 ja Hannu Ala-Korpi 044 037 536


Palaa otsikoihin

Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu