lahto 159x918

Ajankohtaista - Ravit

3.2.2019 20.50

Jatkobileet huipentavat Superlauantain Kuopiossa ja Turussa

Raviurheilun Superlauantaita vietetään Kuopion ja Turun raviradoilla 16. helmikuuta 2019. Ratojen ravintolakatsomot muuttuvat heti ravien päätyttyä juhla-areenoiksi, ja vauhdikasta menoa on odotettavissa niin raviradalla kuin yleisön keskuudessakin.

Turussa Metsämäen raviradalla päästään Superlauantain ravilähtöjen jälkeen nauttimaan livemusiikista. Yhtye 4Tunes esiintyy, ja jatkojen aikana on mahdollista nauttia hyvästä ruuasta ja juomasta.


Ravitapahtuman host Metsämäessä on Sari Tamminen. Ravintolakatsomoon kannattaa suunnata ajoissa – happy houria vietetään jo kello 16.30–17.00!


Kuopiossa Sorsasalon raviradalla jatkomeiningin ylläpidosta pääsee vastaamaan yleisö itse. Karaokejatkot starttaavat heti viimeisen lähdön jälkeen ravintolakatsomossa! Karaoketunnelman lomassa on mahdollista nauttia virvokkeista ja grilliruuasta.


Ravien aikana Sorsasalon ravintolakatsomossa kiertää hosteja kertomassa raveista ja antamassa peliopastusta.


Jatkoille ovat kummallakin paikkakunnalla tervetulleita kaikki, myös he, joilla ei ole katsomoon ravintolapöytäpaikkaa ravien ajaksi.


Lisätietoja Superlauantai-tapahtumasta löydät täältä


Lisätietoja Turun ja Kuopion Superlauantai-tapahtumasta antavat:


Henri Toiviainen

Kilpailusihteeri
Metsämäen ravirata

henri.toiviainen@turunhippos.fi

040 456 7003

 

Marita Huttunen

Toimitusjohtaja
Kuopion ravirata

marita.huttunen@kuopionravirata.fi

050 522 9799

 


Palaa otsikoihin

Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu