lahto 159x918

Ajankohtaista - Ravit

12.9.2018 9.54

Ilmainen lisenssikoulutus: Talous- ja yrittäjyyskoulutus Lahdessa 19.11.2018

Lahden Jokimaalla järjestetään ennen Magic Monday -raveja maanantaina 19.11.2018 klo 16 alkaen talous- ja yrittäjyyskoulutus.

Koulutuksen kesto on n. 2 tuntia ja vetäjänä toimii Suomen Hippos ry:n talouspäällikkö Sanna Heino. Käsiteltäviä aiheita ovat mm. yrittäjän lakisääteiset velvollisuudet sekä perusasiat verotuksesta keskittyen hevosalan yrittäjien verotukseen ja arvonlisäveroon.


Lisenssikoulutus on kaikille avoin ja ilmainen. Koulutusta suositellaan etenkin henkilöille, jotka suunnittelevat Kilpailija B- tai Ammattivalmentaja A- lisenssien hakemista. Koulutukseen osallistuminen luetaan eduksi em. lisenssien hakuprosessissa.

Koulutukseen otetaan max. 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot,


Katariina Lamminpää

katariina.lamminpaa@hippos.fi

puh. 020 760 5534


Lisätietoja lisenssijärjestelmästä: http://www.hippos.fi/raviurheilu/ohjastajat_ja_valmentajat/lisenssijarjestelma


Palaa otsikoihin

Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu