lahto 159x918

Ajankohtaista - Ravit

12.7.2018 10.05

Huikeasti kiinnostusta herättänyt Satu suomenhevosesta - Saaga S -elokuva nähtävissä yli 30 eri paikkakunnalla 25.7.

Satu suomenhevosesta - Saaga S -elokuva on herättänyt suurta kiinnostusta hevosväen keskuudessa. Kai Kuntolan ohjaama tarina kolminkertaisesta Kuninkuusravivoittajasta Saaga S tammasta on paitsi tarina huippu-urheilijasta, myös koskettava ja hieno kertomus unelmien tavoittelusta ja niiden saavuttamisesta. Nyt Saaga S -elokuvan pääsee näkemään yli 30 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Paikkakunnat ohessa.

SaagaSPyysalo


Satu suomenhevosesta - Saaga S -elokuva on nähtävillä 25.7. seuraavilla paikkakunnilla (usealla paikkakunnalla lisänäytöksiä myös muina päivinä): Espoo, Forssa, Helsinki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Härmä, Iisalmi, Inari, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kitee, Kouvola, Kuhmoinen, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Loviisa, Mikkeli, Oulu, Parikkala, Pori, Porvoo, Riihimäki, Savonlinna, Seinäjoki, Tampere, Tornio, Turku, Vaasa, Vantaa, Varkaus, Ylistaro.


Lisäksi Kuninkuusravien erikoisnäytös kulttuurikeskus Korundissa Rovaniemellä 27.7. Alatalo Movie Companyn kiertue syksyllä Pohjanmaalla.


Elokuva on nähtävissä Finnkinon ja Bio Rexin teattereissa, sekä joissakin yksityisissä elokuvateattereissa. Tarkemmat tiedot ja lippujen varaukset teattereiden nettisivuilta. Seuraa myös Suomen Hippoksen Facebook-sivua.


Palaa otsikoihin

Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu