lahto 159x918

Ajankohtaista - Ravit

"Vaari, sinä olet minulle todella tärkeä" – Lue Eveliina Hietasen kirje Markku Hietaselle

Lauantaina 19. tammikuuta juhlittu Ravigaala huipentui Markku Hietasen palkitsemiseen. Hietaselle myönnettiin Suomen Hippoksen kunniamaininta raviurheilun eteen tehdystä elämäntyöstä. Hänen pojantyttärensä Eveliina Hietanen luki Vaarilleen kirjeen gaalayleisön edessä.

Lue lisää


21.1.2019 Hyvän hevoskimpan taustalla on innostava kimpanvetäjä ja selkeät pelisäännöt – lähde mukaan koulutukseen!

Hevosenomistajuus on muuttunut ja muuttuu yhä enemmän kimppaomistuksen suuntaan. Mitkä lait koskevat kimppaomistajuutta? Mikä on kimpanvetäjän rooli? Kuinka tiedotetaan ja hoidetaan talousasiat? Nämä ja paljon muuta selvitetään kimpanvetäjien koulutuksessa.

Lue lisää


19.1.2019 Ranch Kelly on Vuoden hevonen 2018 – Markku Hietaselle kunniamaininta raviurheilun eteen tehdystä elämäntyöstä

Seinäjoki Areenalla lauantaina 19. tammikuuta juhlitussa Ravigaalassa muistettiin Vuoden 2018 menestyjiä. Yleisö äänesti Vuoden hevoseksi huipputamma Ranch Kellyn, jonka kasvattaja Katri Rantala palkittiin Vuoden kasvattajana.

Lue lisää


19.1.2019 Questionmark Me toi onnenkyyneleet kasvattajansa silmiin

Osaomistaja ja -kasvattaja Irma Riitta Tammelin oli paikan päällä Seinäjoella seuraamassa kuusivuotiaan ruunan voittojuoksua.

Lue lisää


17.1.2019 Tervetuloa seuraamaan Ravigaalan tunnelmia! Lue gaalainfo täältä

Ravigaalaa juhlitaan Seinäjoki Areenalla lauantaina 19. tammikuuta. Palkitsemiset aloitetaan kello 21.

Lue lisää


16.1.2019 Isä ja tytär valittiin lajiensa parhaiksi

Urheilutoimittajat valitsivat eilen eri lajien parhaat. Hevosurheilulajeissa parhaiksi valittiin ensimmäistä kertaa isä ja tytär, raviurheilussa ohjastaja Jorma Kontio ja ratsastuksessa hänen tyttärensä esteratsastaja Anna-Juulia Kontio.

Lue lisää


16.1.2019 Heikki Häyhä on Vermon uusi toimitusjohtaja

Vermon ravirata Oy:n hallitus on valinnut Heikki Häyhän Vermon toimitusjohtajaksi. Häyhä on 37-vuotias kauppatieteiden maisteri ja hänellä on pitkä kokemus tapahtuma- ja vapaa-ajan liiketoiminnan esimies- ja kehitystehtävissä.

Lue lisää


15.1.2019 Pohjanmaan Ravi ry hakee uutta toiminnanjohtajaa

Toiminnanjohtaja Ilkka Soronen jättää Pohjanmaan Ravi ry:n toiminnanjohtajan tehtävät Ravikeskus Keskisessä. Hän tulee keskittymään entistä enemmän Pohjoisen alueen ratojen toiminnan ja oman yrityksensä liiketoiminnan kehittämiseen.

Lue lisää


15.1.2019 Salamakypärien hakukriteereihin muutoksia kaudelle 2019

Nuorten ohjastajien Salamakypärät-kilpailusarjan hakukriteerit muuttuvat kaudelle 2019.

Lue lisää


14.1.2019 Pekka Kaidesoja nimitettiin EM-ravien projektipäälliköksi

Pekka Kaidesoja on nimitetty Vermossa lokakuussa järjestettävien EM-ravien projektipäälliköksi. Hänen tehtävänään on koordinoida Vermon raviradan ja Suomen Hippoksen yhteisen kansainvälisen suurtapahtuman järjestelyjä.

Lue lisää


Seuraavat
Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu