lahto 159x918

Ajankohtaista - Ravit

20.1.2018 Hyväntekeväisyysravuri Koskelan Akseli antoi elämyksiä ja keräsi 15 900 euroa nuorisotoimintaan

Talli Pohjantähden alla vuokrasi vuoden 2017 ajaksi ravuri Koskelan Akselin hyväntekeväisyystoimintaan. Vuoden vaihteessa päättynyt projekti toi raviurheilun nuorisotoiminnan hyväksi jaettavaa yhteensä 15 900 euroa. Projektin tuotot jaetaan tukena ja stipendeinä raviratojen nuorisotoimintaan ja nuorisotapahtumien järjestämiseen.

Lue lisää


19.1.2018 Ravikauden 2018 uutuustapahtuma teeveessä ja raviradoilla - Magic Monday Joensuussa ja Turussa 22.1.

Ravivuoden 2018 uutuus on maanantaisin kahdella radalla järjestettävä Magic Monday. Jaettua Toto65-kierrosta isännöivät tulevana maanantaina 22.1. Joensuu ja Turku. Tapahtumapaikoilla ja TotoTV:n ääressä riittää paljon nähtävää, sillä illan aikana seurataan 12 lähtöä ripeällä tahdilla.

Lue lisää


17.1.2018 Ravigaalaa voit seurata myös Veikkauksen TotoTV:n kautta

Lahden lauantain Ravigaalaan nopeimpien on mahdollista hankkia vielä illalliskortti (89 euroa) tai pääsylippu (20 euroa). Jos Ravigaala paikan päällä Lahden Urheilu- ja messukeskuksessa jää välin, illan tapahtumia voi seurata myös Veikkauksen TotoTV:n kautta.

Lue lisää


18.1.2018 Timo Nurmos ehdolla kahdessa kategoriassa illan Urheilugaalassa

Ruotsissa valmentava suomalainen huipputreenari Timo Nurmos jännittää paikan päällä torstai-illan Urheilugaalassa Hartwall Areenalla. Ruotsin Kriterium-voitto Nurmoksen itse kasvattamalla, omistamalla ja valmentamalla Villiamilla on edennyt yleisöäänestyksessä vuoden 2017 kymmenen Sykähdyttävimmän urheiluhetken joukkoon. Nurmos on myös ehdolla Vuoden valmentajaksi.

Lue lisää


17.1.2018 Lahden Ravigaalan 20.1. aikataulu

Ravivuoden 2017 parhaat palkitaan ja ravikansa juhlii Lahdessa lauantaina 20.1. Gaalapäivä alkaa Jokimaan raveilla klo 14. Jo raveissa palkitaan muutamia Gaala-luokkia. Illalla juhlitaan Lahden Urheilu- ja messukeskuksessa. Gaalaillan aikataulun löydät alta.

Lue lisää


17.1.2018 Viimeiset illalliskortit ja pääsyliput Ravigaalaan myynnissä

Viimeiset illalliskortit ja pääsyliput peruutuspaikoilta ovat nyt myynissä. Tässä kohtaa hankittuja illalliskortteja tai pääsylippuja ei enää postiteta, vaan ne ovat noudettavissa Ravigaala-paikalta Messukeskuksen infopisteeltä maksukuittia tai käteismaksua vastaan.

Lue lisää


12.1.2018 Tammikuun alkuviikkojen palkintojen maksussa mahdollista viivettä

Osalla raviradoista voi mahdollisesti olla viivettä tammikuun alkuviikkojen palkintojenmaksussa. Mahdollinen viive johtuu siitä, että MMM:n palkintosuoritus tilittyy tammikuussa normaalia myöhemmin.

Lue lisää


16.1.2018 Uudistettua Contender C6-kärryä saa käyttää ravikilpailuissa 12.1.2018 alkaen

Uudistettu Contender C6 -kilpakärry on testattu ja hyväksytty kilpakäyttöön Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Uudistetussa rakenteessa pyörän haarukat on hitsattu suoraan runkoon.

Lue lisää


12.1.2018 Teemu Keskitalo Suomen edustaja Prix d´Amerique -viikonlopun amatöörilähdössä

Amatööriohjastajien Euroopan mestaruuden kaudella 2015 voittanut Teemu Keskitalo ajaa kilpaa Ranskan Vincennesissä Prix d´Amerique-viikonloppuna. Coupe d´Europe des Amateurs Prix de Saint-Claude kilpaillaan lauantaina 27.1. Ryhmäajona 2100 metrin matkalla ajettavassa lähdössä ohjastajina toimivat UET:n jäsenmaiden edustajikseen valitsemat amatööriohjastajat. Myrskylässä asuva Keskitalo on ohjastanut urallaan 1021 lähtöä, joista 63 voittoa, 62 kakkossijaa ja 90 kolmossijasijaa. Suomen edustaja valittiin hakemusten perusteella. Kilpailuun ilmoitti halukkuutensa lähes 30 hakijaa, joista SHKL ja Hippos valitsivat Teemu Keskitalon.

Lue lisää


1.12.2017 Bienvenue en France! - Parisiin kylmäveriottelun karsintalähtö Teivossa tiistaina 30.1.

Vuodesta 2002 alkaen Ranskan raviurheilun keskusjärjestö on kutsunut Pohjoismaiden kylmäverisiä kilpailemaan Vincennesiin. Vuonna 2018 kilpailupäivät ovat sunnuntai 18.2. ja torstai 22.2. Suomenhevosten edustuspaikat ratkaistaan Teivossa 30.1. karsintalähdössä, jonka neljä parasta hevosta ovat velvoitettuja osallistumaan Pariisin kylmäverilähtöihin.

Lue lisää


Seuraavat
Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu