lahto 159x918

Ajankohtaista - Ravit

19.7.2018 Kuninkuusravien lauantain listat on julkaistu

Kuninkuusravit ajetaan 28.-29.7.2018 Rovaniemellä. Lauantaipäivän lähtölistat on nyt julkaistu päälähtöjä lukuun ottamatta. Päälähtöjen rata-arvonta suoritetaan lauantaina ja se esitetään Toto-tv:ssä Joensuun ravien yhteydessä.

Lue lisää


19.7.2018 Vieskerin Valo jää pois kuninkuuskilvasta - tilalle nousee A.T. Veli

Pieni jalkavamma estää Vieskerin Valon osallistumisen Rovaniemen kuninkuuskilpaan.

Lue lisää


18.7.2018 Iivari Nurmiselle ja Midnight Sun Selille ensimmäinen T65-voitto Vermossa

Seitsemäs Wahlstén Salamakypärät -osalähtö ajettiin Vermon keskiviikkoillan raveissa. Lähdön voittoon ohjasti Iivari Nurminen Camilla Boströmin ja Jenni Lustin omistamalla Midnight Sun Selillä.

Lue lisää


18.7.2018 Nämä hevoset juoksevat kuningatar- ja kuninkuuskilpailussa Rovaniemellä

Rovaniemen kuningatar- ja kuninkuuskilpailun 2018 osallistujat on valittu. Kuninkuusravien päätoimikunta valitsi ilmoitettujen hevosten joukosta mukaan kuningatarkilpailuun 12 kantakirjattua osallistujaa ja kuninkuuskilpailuun kantakirjattua 12 osallistujaa. Lisäksi molempiin kilpailuihin valittiin kaksi varahevosta, jotka nousevat mukaan, mikäli valittu hevonen jää pois lauantaihin 21.7. klo 11 mennessä.

Lue lisää


17.7.2018 Kuninkuusravivalintojen julkistus näkyy suorana Kuninkuusravien Facebook-sivulla

Kuningatar- ja kuninkuuskilvan osallistujat valitaan tänä keskiviikkona 18.7. Rovaniemellä. Valinnat julkistataan kello 15 alkavassa tiedotustilaisuudessa Lordin aukiolla Rovaniemen keskustassa. Tilaisuuteen on yleisöllä vapaa pääsy, ja lisäksi se on katsottavissa suorana Kuninkuusravien Facebook-sivuilla.

Lue lisää


17.7.2018 Wahlstén Salamakypärät –kilpailusarjan seitsemäs osalähtö ravataan Vermossa 18.7.

Lähtö ajetaan ravien viidentenä lähtönä, joka ravataan aikataulun mukaan kello 19.35.

Lue lisää


17.7.2018 Saaga S –valokuvanäyttely Kuninkuusraveissa

Kunigatarkilpaan ilmoittautunut kolminkertainen ravikuningatar Saaga S on pääosassa Rovaniemellä elokuvan lisäksi myös Mäntyvaaran raviradan katsomorakennuksessa sijaitsevassa Johanna Kareen valokuvanäyttelyssä.

Lue lisää


16.7.2018 Costello ja Huimariina jatkavat Kuninkuusravirankingin kärjessä

Vuoden 2018 viides Kuninkuusraviranking on julkaistu, kun kunkkareihin on aikaa enää kaksi viikkoa. Oriiden puolella Costellon valta-asemaa ei horjuta kukaan, tammojen puolella kärkikolmikon erot ovat puolestaan erittäin pienet. Viimeisenä rankingkärkenä kohti Rovaniemeä porskuttaa kuitenkin Huimariina.

Lue lisää


16.7.2018 Rovaniemen Kuninkuusravien pääkilpailuihin ilmoitettiin 15 oritta ja 18 tammaa

Osallistumispaikkaa Rovaniemen Kuninkuusravien pääkilpailuihin havittelee yhteensä 15 oritta ja 18 tammaa. Kuninkuusravien päätoimikunta valitsee kuningatarkilpailuun 12 osallistujaa ja 2 varahevosta sekä kuninkuuskilpailuun 12 osallistujaa ja 2 varahevosta keskiviikkona 18.7. Osallistujat julkaistaan tiedotustilaisuudessa Rovaniemen keskustassa keskiviikkona 18.7. kello 15 alkaen. Tilaisuus striimataan Kuninkuusravien Facebook –tilillä suorana.

Lue lisää


16.7.2018 Olitko paikan päällä Mikkelissä – vastaa St Michel-kävijäkyselyyn

Kiitos vierailustasi St Michel –raveissa 14.-15.7.2018

Lue lisää


Seuraavat
Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu