lahto 159x918

Ajankohtaista - Ravit

21.4.2018 Ulkomaalaistähdet nappasivat Seinäjoki Racen kärkisijat

Ruotsissa syntynyt 8-vuotias ori Call Me Keeper voitti Seinäjoki Race -kilpailun. Örjan Kihlströmin ohjastama ja Daniel Redénin valmentama hevonen starttasi radalta 5, ja vei 70 000 euroa tuloksella 12,7ake. Toiseksi ylsi loppusuoralla tilaa saanut Piece Of Mind 12,9ake ja kolmanneksi kamppaili Pastore Bob 13.0ake

Lue lisää


21.4.2018 Suurkilpailukausi starttaa tänään - ulkomaiset tähdet säkenöivät Seinäjoella

Seinäjoki Race -kilpailu ajetaan tänään noin klo 17:50. Lähtöön starttaa viisi ulkomailla valmentautuvaa hevosta.

Lue lisää


20.4.2018 Suomalaishaastajat iskukykyisinä ensi-iltaansa

Kansainvälisten suurkisojen ensikertalaiset, kotimaan kovavireiseen leiriin kuuluvat I'm Just a Sund ja T.Rex, ovat valmiina lauantaina koittavaan tuimaan taistoon. Seinäjoki Race lasketaan liikkeelle kello 17:50. Lähdön ykköspalkinto on ennätyksellinen 70 000 euroa

Lue lisää


19.4.2018 Kesätyöntekijä Raviurheilupalvelut –osastolle - hakemukset 27.4. mennessä

Suomen Hippos ry hakee Espoon Leppävaarassa sijaitsevalle toimistolle kesätyöntekijää 4.6. -17.8.2018 väliselle ajalle. Työtehtäviin kuuluu Raviurheilupalvelut -osaston kesälomatuuraukset sekä Suomen Hippoksen nuorisotoiminnan koordinaattorin loma-ajan sijaistaminen.

Lue lisää


19.4.2018 Trotter in Motion -tapahtumassa kohtaavat tutkittu tieto ja käytännön taito

Raviväen uudenlainen koulutus- ja messutapahtuma Trotter in Motion järjestetään Kaustisella Nikulan hevosurheilukeskuksessa 4.-5.5.2018.

Lue lisää18.4.2018 Seinäjoki Race jatkossa Olympiatravet-karsinta?

Suomen kansainvälisen suurkisakauden avaus Seinäjoki Race ajetaan tulevana lauantaina. Ykköspalkinto on ennätyksellinen 70 000 euroa. Taistoon lähtee viisi Suomessa ja viisi ulkomailla valmentautuvaa hevosta.

Lue lisää


18.4.2018 Markkinoinnin ja hallinnon harjoittelija (2 paikkaa)

Haemme Suomen Hippokseen raviurheilevaan joukkoomme kahta harjoittelijaa kesän ajalle 1.6.-30.8.2018. Toinen harjoittelijoista tulee työllistymään hallinnon osastolla ja toinen viestintä- ja markkinointiosastolla.

Lue lisää


18.4.2018 Hepalle Heila - uudistettu jalostusjärjestelmä julkaistu

Suomen Hippos julkaisi vuosi sitten ensimmäisen version jalostusjärjestelmästä hevoskasvatuksen ja neuvonnan työvälineeksi ja jalostusvalintojen tueksi. Tämän kevään jalostusvalintoja helpottamaan järjestelmä on uudistettu ja siihen on luotu täysin uusi ominaisuus, testiparituksen edistynyt haku, joka mahdollistaa orilistauksen käyttäjän toiveiden mukaisesti.

Lue lisää


17.4.2018 Suomalaista hevosvarusteosaamista jo 100 vuoden ajan

Pohjoismaiden suurin hevosvarusteita valmistava yritys Veljekset Wahlstén Oy juhlistaa 100-vuotista taivaltaan. Yritys valmistaa Lahdessa sijaitsevalla tehtaallaan varusteita ja vaatteita niin ravi –kuin ratsastusurheiluunkin. Viennin osuus liikevaihdosta on jo 40%; tuotteita myydään erityisesti isoihin ravimaihin kuten Ranskaan ja Ruotsiin. Oman valmistuksen lisäksi yritys maahantuo hevostarvikkeita ja ravintolisiä.

Lue lisää


Seuraavat
Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu