Ravigaala_2001_2018_hippos_fi_gaalasivu

Ravigaala 20.1.2018 Lahdessa


Ravikansa juhlii ravivuoden 2017 parhaita lauantaina 20.1.2018 Lahdessa. Hieno gaalapäivä alkaa Jokimaan Toto76-raveilla ja illalla siirrytään nauttimaan Ravigaalan ainutlaatuisesta tunnelmasta Lahden Urheilu- ja messukeskukseen. 
 
Perinteikäs raviurheilun vuosijuhla järjestetään tänä vuonna jo 23. kerran. Gaalan juontavat raviyleisön suosikit Joanna Kuvaja ja Lauri Hyvönen. 


Lipunmyynti on alkanut!

Tarjolla on illalliskorttien (89 euroa) lisäksi yleisön toiveesta myös pääsylippuja (20 euroa) tapahtumaan ilman illallista. Lippujen hankkiminen on helppoa ja nopeaa Lahti Regionin verkkokaupasta. Lippuostokset kannattaa tehdä ajoissa, sillä molempia lipputyyppejä on myynnissä rajoitettu määrä.

Illalliskortin hintaan sisältyy:
- Sisäänpääsy gaalaan, gaalaohjelma, illallinen, alkumalja ja kaksi ruokajuomaa.
- Tampereen Hevoset -messujen tarjoama bussikuljetus Ravigaalaan ja jatkoille Lahden Seurahuoneelle (kuljetukset Sokos Hotel Seurahuoneelta ja Scandic Hotel Lahdesta). 
- Sisäänpääsy Ravigaalan jatkoille Sokos Hotel Seurahuoneelle. 

Pääsylipun hintaan sisältyy:
- Sisäänpääsy gaalaan erikseen osoitetuille paikoille sekä gaalaohjelma. 
- Tampereen Hevoset -messujen tarjoama bussikuljetus jatkoille Lahden Seurahuoneelle. 


Ravigaalan lipunmyyntiin 


FT0A4136_Hippos_Ilkka_Lukka_srgb_jl_säädöt_muokkaus_el_441x276px
Vuoden hevonen 2016 -yleisöäänestyksen voitti Elian Web. Tänä vuonna yleisöäänestys avataan torstaina 7. joulukuuta.7.12.2017 Ravigaalan yleisöäänestys alkanut - anna äänesi Vuoden hevosen ja Vuoden raviteon 2017 puolesta

Ravigaalaa juhlitaan lauantaina 20.1.2018 Lahden Urheilu- ja messukeskuksessa. Yleisö äänestää tänä vuonna Vuoden ravihevosta 2017 ja Vuoden ravitekoa 2017, ja äänestys on nyt alkanut. Ehdolla Vuoden hevoseksi ovat ravikuningas Köppinen, Åby Stora Pris -ja St Michel -voittaja Midnight Hour, ravikuningatar Saaga S, Suur-Hollola-sankaritar Venice sekä Nordic King Välähdys. Vuoden raviteko -ehdokkaat ovat Cityravit Kaivopuistossa, Jaajon ja Jannen raviristeily Elitloppetiin, Polaran Elitkampen -voitto, Vermon Kuninkuusravit, Midnight Hourin Åby Stor Pris -voitto sekä Mika Forssin raviohjastajien MM-hopea Kanadassa.

Lue lisää

17.11.2017 Lahden Ravigaalan 20.1.2018 lipunmyynti on alkanut

Ravikansa juhlii vuoden parhaita lauantaina 20.1.2018 Lahdessa. Tapahtuman lipunmyynti on nyt alkanut. Tänä vuonna Ravigaala järjestetään Lahden Urheilu- ja messukeskuksessa. Tarjolla on illalliskorttien (89 euroa) lisäksi yleisön toiveesta myös pääsylippuja (20 euroa) tapahtumaan ilman illallista. Tervetuloa Ravigaalaan!

Lue lisää


 
Ravigaala_2001_2018_hippos_fi_gaalasivu_lippukauppa

Hevoset_messut_hippos_fi_gaalasivu_yhteistyo

Lahitapiola_hippos_fi_gaalasivu_yhteistyo

Veikkaus_hippos_fi_gaalasivu_yhteistyo

HU_hippos_fi_gaalasivu_yhteistyo

Wahlsten_hippos_fi_gaalasivu_yhteistyo

Lahti_Region_hippos_fi_gaalasivu_yhteistyo

Jokimaa_Region_hippos_fi_gaalasivu_yhteistyo

Tulosta sivu