Tälle sivulle on koottu raviurheilun nuorisotoimintaan sekä poniraviharrastukseen liittyviä opinnäytetyön aihealueita. Aiheet voivat soveltua esimerkiksi yliopiston pro gradu -tutkielman ja/tai ammattikorkeakoulun opinnäytetyön aiheiksi. Opinnäytetyön tekijänä voit itse myös ehdottaa Suomen Hippokselle sinua kiinnostavia aiheita ja saada sisällöllistä asiantuntemusta Suomen Hippoksen asiantuntijaverkoston kautta. Opinnäytetyön aihetta kartoittavien kannattaa tutustua myös Suomen Hippoksen nuorisotoiminnan verkkosivuihin www.hippos.fi/nuoriso  


Aihealueita päivitetään tarpeen mukaan näille sivuille. Aihealueista on valittavissasi omaa opiskelualaa ja ammatillisuuttasi parhaiten tutkiva näkökulma. Tällä hetkellä ajankohtaisia opinnäytetyön aihealueita ovat mm.:


  •        raviurheilun nuorisotoiminnan markkinointi ja sponsorihankinta
  •        raviurheilu lasten ja nuorten harrastuksena
  •        nuorisotoiminnan tapahtumien kehittäminen (mm. Young Power-gaala, Ponikuninkuuravit, nuorten uusi     suurtapahtuma)
  •        poniravitapahtumien kehittäminen ja  järjestämisopas (mm. poniravit sekä Ponikuninkuusravit)
  •        nuorisotoiminnan ja poniravikilpaijoiden koulutukset ja koulutusmateriaalin kehittäminen
  •        ajolupakurssien sisällön ja opetusmateriaalien kehittäminen (P- ja C-ajolupakurssit)

Nämä aihealueet ovat osa Suomen Hippoksen raviurheilun nuorisotoiminnan kehittämissuunniltelmia. Jos olet kiinnostunut tekemään gradua tai opinnäytetyötä näistä aiheista, ota yhteyttä Suomen Hippoksen nuorisotoiminnan koordinaattoriin (yhteystiedot alla). Ennen gradun- tai opinäytetyösuunnitelman tekemisistä on tehtävä kirjallinen yhteistyösopimus Suomen Hippoksen nuorisokoordinaattorin kanssa.


Lisätietoja:

Helena Hyvämäki-Mäenpää

nuorisotoiminnan koordinaattori

 

Suomen Hippos ry

Tulkinkuja 3, FI-02650 Espoo

Puhelin: +358 (0)20 760 5246

Mobile: +358 (0)40 6464 609

helena.hyvamaki-maenpaa@hippos.fi

www.hippos.fi


 
Tulosta sivu