Vuoden 2017 ansioituneita poniraviurheilijoita ja raviurheilun nuorisotoiminnan aktiiveja juhlitaan Forssassa helmikuun 10. päivä.

Young Power-gaala 2017 järjestetään Forssassa Pilvenmäen raviradalla lauantaina 10.2.2018.  Nuorison oma Young Power -gaala on järjestetty jo vuodesta 2007 alkaen ja ensimmäistä nuorisogaalaa juhlittiin Kouvolassa. 


Edellisen kerran Young Power-gaala on järjestetty Pilvenmäellä tammikuussa 2010 ja silloin juhlistettiin vuoden 2009 Young Power-gaalaa nuorisoseminaarin, juhlaillallisen ja palkitsemisien merkeissä. Suunnitelmissa on tälläkin kertaa toiminnallinen seminaaripäivä, monipuolista ohjelmaa, mukavaa yhdessäoloa päivän huipentuessa juhlavaan Young Power-gaalaan valtakunnallisten palkitsemisien ja maittavan gaalaillallisen merkeissä.

PonigaalaKaikki  Vuoden 2016 Young Power-gaalaa juhlittiin Jyväskylässä. Kuva: Ravinetti/Anu Leppänen

Lipunmyynti on avattu


Lipunmyynti on avattu ja lippuja voi tilata:  paula.pellinen@pilvenmaki.fi 
Young Power-gaalan Forssassa järjestää yhteistyössä Forssan Seudun Hippos ry, Pilvenmäen ravinuoret, Aja-hanke ja Suomen Hippos ry. 


Young Power-gaala Facebookissa

 

Lisätietoja: Suomen Hippos ry

Helena Hyvämäki-Mäenpää

nuorisotoiminnan koordinaattori

helena.hyvamaki-maenpaa@hippos.fi

p. 020 760 5246

www.hippos.fi


Young Power -gaala 2016 Jyväskylässä


Vuoden 2016 menestyneimpiä poniraviurheilijoita ja raviurheilun nuorisotoiminnan aktiiveja juhlitaan Jyväskylässä.

Young Power-gaala 2016 järjestetään Jyväskylässä Killerjärven raviradalla ja gaala ajoittuu vuoden 2017 alkupuolelle. Young Power -gaala on järjestetty jo vuodesta 2007 alkaen ja ensimmäistä nuorisogaalaa juhittiin Kouvolassa. Young Power -gaalassa palkitaan perinteisesti vuoden poniraviurheilijoita ja nuorisotoiminnan aktiiveja. Palkittavat valitsee Suomen poniraviyhdistys ry, Suomen Hippos ry ja Suomen montéohjastajat ry. Palkittavista vuoden nuorisoponi, poniravirata ja aktiiviohjaaja valitaan Suomen Hippoksen nuorisotoiminnan järjestämän yleisöäänestyksen perusteella.

 

Young Power-gaalan Jyväskylässä järjestää yhteistyössä Keski-Suomen Ravirata, Keski-Suomen Hevosjalostusliitto ja Killerin ravi-nuoret. Yhteistyössä mukana myös Suomen Hippos ry ja Suomen Poniraviyhdistys ry. Poneista Potkua Nuorille -hanke tukee osaltaan  YP-gaalan järjestämistä.

 

Tarkempi ajankohta vuoden 2016 Young Power-gaalalle ilmoitetaan myöhemmin.

 

Lisätietoja:

Sari Piirainen

Keski-Suomen Hevosjalostusliitto ry

Vesangantie 24

40630 Jyväskylä

puh. 010 321 0263, 040-849 6958

www.hevosjalostusliitot.fi/keskisuomi

 

Helena Hyvämäki-Mäenpää

Suomen Hippos ry

nuorisovastaava

helena.hyvamaki-maenpaa@hippos.fi

p. 020 760 5246

www.hippos.fi 


Aiempina vuosina Young Power -gaalassa palkitut löydät Historiaa-osiosta.

 


 

 
Tulosta sivu