Lammitys_Koskelan_Akseli_0616_AL

Talli Pohjantähden alla ja Koskelan Akselin Hyväntekeväisyysprojekti on päättynyt 31.12.2017


- Suuri kiitos kaikille mukana olleille!

Koskelan Akselin, Talli Pohjantähden alla ja Raviurheilun nuorisotoiminnan upea vuosi 2017 on päätöksessään. Koskelan Akselin hyväntekeväisyysprojektin päätöksestä ja raviurheilun nuorisotoiminnan hyväksi kertyneistä varoista tiedotetaan tarkemmin alkuvuodesta. 

 Koskelan Akselin facebook-sivuilta https://www.facebook.com/koskelanakseli/ on luettavissa vuoden vaihteen terveisiä Akselilta ja taustatiimiltä. Akseli jää valmennukseen Jukka-Pekka Kauhaselle Dahlia-tallille ja Akselia voi jatkossakin seurata omien facebook-sivujen kautta. Omalta osaltani facebook-päivitykset Akselin sivuilla vähenevät – jatkossa sivujen päivityksistä vastaa pääosin Akselin nykyinen taustajoukko.


Tammikuussa on tarkoituksena julkaista vielä Talli Pohjantähden alla- osakaslista. Suurimmalta osalta nimen julkaisemiseen onkin kysytty jo lupa - jos et halua, että nimeäsi julkaistaan osakaslistassa niin ilmoittaisitko siitä minulle 10.1. mennessä helena.hyvamaki-maenpaa@hippos.fi

Suuret kiitokset mukana olostanne juhlavuoden raviurheilun nuorisotoiminnan hyväntekeväisyysprojektissa jo tässä vaiheessa teille kaikille tallin osakkaille ja matkassa mukana olleille!

Toivottavasti jatkossakin nähdään raviurheilun merkeissä ja mikäli teille tulee mieleen mitä tahansa kysyttävää raviurheilun nuorisotoiminnasta, hevosenomistamisesta tai raviurheilusta niin olkaahan yhteydessä.


Hyvää alkanutta vuotta!


Talli Pohjantähden alla edustajiston puolesta 


HelenaLammitys Koskelan Akseli 0616 AL
Koskelan Akseli

Mikä olisikaan parempi tapa saada aikaan hyvää Suomen ja suomenhevosen juhlavuonna, kuin olla mukana suomenhevoskimpassa ja hyväntekeväisyyden kohteena ovat lapset ja nuoret?

Menestyksekäs suomenhevosravuri Koskelan Akseli on juhlavuoden hyväntekeväisyyshevonen! 

Koskelan Akseli on raviurheilun nuorisotoiminnan hyväntekeväisyyravuri. Menestyshevonen kilpailee vuoden 2017 ajan Talli Pohjantähden alla- nimissä. Talli Pohjantähden alla on liisannut Koskelan Akselin omistajiltaan Arja Korpiniemeltä ja Eero Matikaiselta  vuoden 2017 ajaksi. Koskelan Akselia valmentaa ja ohjastaa Jukka- Pekka Kauhanen ja ruuna on valmennuksessa Dahlia-tallilla Iisalmessa.


Talli Pohjantähden alla- osuuksia ehtii vielä lunastamaan 50 euron arvoisina osuuksina. Maksu sisältää kimpan osakkuuden vuoden 2017 ajaksi ja muita kuluja ei osakkaalle synny. Hevosen kuukausikulujen jälkeen jäljellä jääneet tuotot lahjoitetaan jaettavaksi vuosien 2017 ja 2018 aikana valtakunnalliseen raviratojen nuorisotoimintaan. Projekti on yksi itsenäisyyden juhlavuoden Mahdollisuuksien hevonen -teoista ja sitä tukevat Suomen Hippos ry ja Hankkija Oy..

Lisätietoja kimpan edustajistolta:


Heikki Kankainen,
Hankkija Oy,
heikki.kankainen@hankkija.fi,
010 402 7183

Helena Hyvämäki-Mäenpää,
Suomen Hippos ry,
helena.hyvamaki-maenpaa@hippos.fi,
020 760 5246

Erja Mattila,
mattilanerja@gmail.com,
045 111 7754

Nettisivut: www.hippos.fi/koskelanakseli

Facebook: www.facebook.com/koskelanakseli/


Näin helposti pääset mukaan hyväntekeväisyyskimppaan - osuus vain 50 euroa!


Täytä tietosi ja maksa osuutesi ohjeiden mukaan:

https://www.webropolsurveys.com/S/D2F791D68667913D.par
Talli Pohjantahden alla_mainos

 
Tulosta sivu