emma 918x159

Ajankohtaista - Nuoret

9.11.2017 9.42

Vuoden 2017 Young Power-gaalaa juhlitaan Forssassa

Vuoden 2017 ansioituneita poniraviurheilijoita ja raviurheilun nuorisotoiminnan aktiiveja juhlitaan Forssassa helmikuun 10. päivä.

 Young Power-gaala 2017 järjestetään Forssassa Pilvenmäen raviradalla lauantaina 10.2.2018.  Nuorison oma Young Power -gaala on järjestetty jo vuodesta 2007 alkaen ja ensimmäistä nuorisogaalaa juhlittiin Kouvolassa. 


Edellisen kerran Young Power-gaala on järjestetty Pilvenmäellä tammikuussa 2010 ja silloin juhlistettiin vuoden 2009 Young Power-gaalaa nuorisoseminaarin, juhlaillallisen ja palkitsemisien merkeissä. Suunnitelmissa on tälläkin kertaa toiminnallinen seminaaripäivä, monipuolista ohjelmaa, mukavaa yhdessäoloa päivän huipentuessa juhlavaan Young Power-gaalaan valtakunnallisten palkitsemisien ja maittavan gaalaillallisen merkeissä.

PonigaalaKaikki
Vuoden 2016 Young Power-gaalaa juhlittiin Jyväskylässä. Kuva: Ravinetti/Anu Leppänen

Lisätietoja Young Power-gaalan ohjelmasta ja lipunmyynnistä julkaistaan joulukuussa. Young Power-gaalan Forssassa järjestää yhteistyössä Forssan Seudun Hippos ry, Pilvenmäen ravinuoret, Aja-hanke ja Suomen Hippos ry. 


Young Power-gaala Facebookissa

 

Lisätietoja: 
Suomen Hippos ry

Helena Hyvämäki-Mäenpää

nuorisotoiminnan koordinaattori

helena.hyvamaki-maenpaa@hippos.fi

p. 020 760 5246

www.hippos.fi


Palaa otsikoihin
Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu