emma 918x159

Ajankohtaista - Nuoret

11.9.2017 18.24

Syksyn 2017 Raviurheilun lasten ja nuorten ohjaajakoulutukset - ilmoittaudu mukaan!

Syksyn 2017 Raviurheilun lasten ja nuorten ohjaajakoulutuksiin ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä. Jos toimit raviradalla lasten ja nuorten ohjaajana tai olisit kiinnostunut toimimaan ohjaajana - otathan yhteyttä lähimmän raviratasi nuorisovastaavaan!

Paikallista raviurheilun nuorisotoimintaa vetää koulutettu nuorisovastaava, joka toimii aktiivisessa yhteistyössä raviradan kanssa. Nuorisovastaavan tulee olla vähintään 18-vuotias.  Nuorisovastaavia voi olla useampia, ja he tarvitsevat apukäsiä ohjaajiksi ja apuohjaajiksi ravinuorten tapaamisiin, kerhoihin ja kursseille. Mikäli olet kiinnostunut lasten ja nuorten ohjaamisesta, ole yhteydessä lähimpään nuorisoravikerhoosi tai Suomen Hippoksen nuorisovastaavaan.

 
Suomen Hippos järjestää raviurheilun nuorisotoiminnan ohjaajakoulutuksia. Koulutus on neliosainen. Koulutus antaa tarvittavat työkalut kerhotoiminnan suunnitteluun, perustiedot tiedotuksesta, yhteistyötahojen kanssa toimimisesta, lasten ja nuorten kehityksestä, ohjaajan roolista jne. Kurssisisällöt voivat vaihdella ajankohdasta ja kurssilaisten lähtötasosta riippuen. Kurssin hinta vaihtelee 60-90 euron välillä riippuen esim. majoituksen sekä ruokailujen hinnoista. 

Amazon ruhtinatar2


Lisätietoa Suomen Hippoksen järjestämistä lasten ja nuorten ohjaajakoulutuksista löydät TÄSTÄ


Nuorisokerhojen yhteystiedot löydät TÄSTÄ


Lisätietoja raviurheilun nuorisotoiminnasta:

Suomen Hippos ry
Helena Hyvämäki-Mäenpää
nuorisotoiminnan koordinaattori
040 6464 609
helena.hyvamaki-maenpaa@hippos.fi


Palaa otsikoihin
Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu