emma 918x159

Ajankohtaista - Nuoret

16.5.2017 8.32

Pohjoisen alueen poniravileiri 9.-11.6.2017 Seinäjoella

Seinäjoella järjestetään poniravileiri kaikille hevosista ja poneista kiinnostuneille 8-14 -vuotiaille. Mukana ovat Seinäjoen poniravikoulun kokeneet ja kiltit ponit, ammattitaitoiset leiriohjaajat ja ympäristönä aito hevoskeskus. Valvottu majoitus Siirilän ratsastuskeskuksen idyllisissä maisemissa.Voit osallistua vain päiväohjelmaan tai yöpyä Seinäjoella. Mahdollisuus ottaa myös oma poni mukaan.

Hinta: 190 € (sis. Leiriohjelman, ruoan ja majoituksen)

Leirillä saat monipuolista oppia hevosista ja poneista mm. valjastamisesta ja ajamisesta, ponin hoidosta ja ruokinnasta. Tutustuminen hevosklinikalle sekä valmentajavierailu. Pelejä, leikkejä ja kilpailuja.

Lisätiedot: 040-7380371/Anne Kivimäki
www.facebook.fi/poniravileiri

Ilmoittautuminen 19.5. mennessä:  

Http://ravimaailma.fi/?survey=96206d5c


Yhteistyössä Pohjoisen alueen raviradat Seinäjoki, Kaustinen, Oulu, Ylivieska, Tornio, Rovaniemi, Kajaani. Seinäjoen poniravikoulu. Keski-Pohjanmaan Ammattiopisto, Kaustisen toimipaikka


Palaa otsikoihin
Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu