emma 918x159

Ajankohtaista - Nuoret

29.1.2019 13.42

Kaikille avoin Tulevaisuusfoorumi ja nuorten oma Future Workshop lähestyvät – ilmoittaudu mukaan

Raviurheilun Tulevaisuusfoorumi järjestetään Lahdessa Jokimaan raviradalla lauantaina 2. helmikuuta kello 9.30 alkaen. Nuorten oma Future Workshop on osa Young Power -gaalapäivää, joka järjestetään lauantaina 9. helmikuuta Vermossa.

Lauri Hyvösen juontamassa Tulevaisuusfoorumissa puhumassa ja keskustelemassa ovat Suomen Hippoksen hallituksen puheenjohtaja, kansanedustaja Juha Rehula, maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä, tulevaisuudentutkija Ilkka Halava, Ruotsin raviurheilun keskusjärjestö ST:n pääsihteeri Johan Lindberg, raviohjastaja Santtu Raitala, Veikkauksen liiketoimintapäällikkö Petri Huikko, Viasatin urheilulähetyksistä tuttu Tuomas Tahvanainen sekä viestintätoimisto Republic of Communicationin Vili Nurmi.


Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille, ja tilaisuuteen osallistuneille on ilmainen sisäänpääsy Jokimaan lauantain raveihin. Ilmoittautumisia ennakkoon toivomme osoitteeseen hanna.narhinen@hippos.fi  keskiviikkoon 30. tammikuuta mennessä.


Nuorten Future Workshop järjestetään Vermossa lauantaina 9. helmikuuta. Ohjelma alkaa kello 15 Juha Rehulan avajaissanoilla. Työpajassa tulevaisuuteen liittyvien kysymysten alustajina kuullaan esteratsastaja Aada Lättiä, eläinlääkäri Kristiina Ertolaa, agronomi Viljami Härmälää, digitalisaation asiantuntija Irina Keinästä sekä raviohjastaja Tamara Skutnabbia.

 

Future Workshop on kaikille avoin ja ilmainen tapahtuma. Workshop-iltapäivään voi ilmoittautua maanantaihin 4. helmikuuta asti sähköpostitse osoitteeseen helena.hyvamaki-maenpaa@hippos.fi.  

 

Päivä jatkuu Young Power -gaalalla, johon voi ostaa lippuja täältä. Osallistuminen Future Workshopiin ei edellytä gaalalipun ostamista.


Lisätietoja Tulevaisuusfoorumista:


Suvi Louhelainen

Kehityspäällikkö

Suomen Hippos

suvi.louhelainen@hippos.fi

050 574 5920


Lisätietoja nuorten Future Workshopista: 


Helena Hyvämäki-Mäenpää

Nuoristoiminnan koordinaattori

Suomen Hippos

helena.hyvamaki-maenpaa@hippos.fi

020 760 5246


Median tiedustelut:


Hanna Laakso

Tiedottaja

Suomen Hippos

hanna.laakso@hippos.fi

040 837 8403

 Palaa otsikoihin
Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu