emma 918x159

Ajankohtaista - Nuoret

26.8.2017 16.18

Euforia ja Kattedels Isse Poniderbyjen voittoon Jyväskylässä

Jyväskylän Killerin raviradalla ajettiin Keskisuomalainen Derby & T76-ravien yhteydessä Poniderby Suomessa syntyneille 5-vuotiaille A-kategorian poneille sekä historian ensimmäinen Poniderby 4-7-vuotiaille B-kategorian poneille.

A-ponien Poniderbyn vei nimiinsä kotiradan Euforia ohjastajanaan ponin omistaja-valmentaja Tuukka Varis. Toiseksi sijoittui Jumi ja Maria Kiukas ja kolmanneksi Jokimäen Mindy ja Nina Hänninen. 

IMG_7885Euforia  ja Tuukka Varis  A-ponien Poniderbyn 2017 voittoon. Kuva: Hanna Närhinen.

IMG_7908
Raviratojen nuorisovastaavien kehittämispäivät järjestetään 26.-27.8. Killerillä. Nuorisotoimijat kävivät onnittelemassa Poniderbyjen voittajakolmikkoa. Kuva: Hanna Närhinen.

B-ponien historian ensimmäisen Poniderby-voiton ohjasti Nina Hänninen Kattedels Issellä. Kattedals Isseä valmentaa Nina Hänninen ja omistaja on Kymen Poniraviliiga. Toisena maalissa oli Tells Korpral ja Ida Haaranen ja kolmantena Circo ja Noora Nykänen.
IMG_7965Kattedals Isse ja Nina Hänninen ensimmäisen B-ponien Poniderby 2017 voittoon. Kuva: Hanna Närhinen.
Teksti: Helena Hyvämäki-MäenpääPalaa otsikoihin
Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu