emma 918x159

Ajankohtaista - Nuoret

10.5.2018 18.35

Arna Ruohomäki voitti Wahlstén Salamakypärät II osalähdön

Toinen kokelasohjastajien Wahlstén Salamakypärät -osalähtö ajettiin Vermossa keskiviikkona 9.5. Viimeistä kauttaan Salamakypärissä ohjastava Arna Ruohomäki voitti osalähdön Riina Rekilän valmentamalla Whether or Notilla.

Ruohomäki ohjasti 4-vuotiasta ruunaa myös Forssassa ajetussa ensimmäisessä osalähdössä, mutta siellä Whether or Not laukkasi heti auton irrottua. Vermossa Ruohomäen ajokki pysyi askelillaan ja haki johtopaikan, kun 500 metriä oli ajettu. Siitä Whether or Not ja Arna Ruohomäki tyylittelivät helppoon voittoon ajalla 15,6ake. Whether or Notin omistaa Pekka Yli-Houhala ja Wania Racing Oy.

Toiseksi osalähdössä Salamakypäristä ohjasti Ayse Könec ja kolmanneksi Toni Ripatti.

IMG_3141
Arna Ruohomäki ja Whether or Not (Kuva: Helena Hyvämäki-Mäenpää)


Toisen osalähdön voitto nosti Ruohomäen pisteissä jaetulle neljännelle sijalle. Kilpailun kärjessä jatkaa Kimi Pesonen, joka sijoittui viidenneksi Vermon osalähdössä. Jaetulla toisella sijalla tasapisteissä ovat Ayse Könec ja tasaisesti kahdella nelossijalla Wahlstén Salamakypärät -kilpailun aloittanut Iivari Nurminen


Wahlstén Salamakypärät pistetilanne II osalähdön jälkeen


1. Kimi Pesonen 24
2. Ayse Könec 18
2. Iivari Nurminen 18
4. Arna Ruohomäki 17
4. Sanna Kumanto 17
4. Toni Ripatti 17
7. Niki Finnström 16
8. Riku M Lindgren 14
9. Anu Penttilä 11
10. Victor Björkroth 9
11. Niko Huuskola 8
12. Tiina Mikkola 8

Palaa otsikoihin
Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu