YP-gaala_0902_2019_hippos_fi_nuorisosivu

Young Power -gaalan yleisöäänestys 2018

 

Ehdota omaa suosikkiasi Young Power -gaalan yleisöäänestyksessä!


Nyt sinulla on mahdollisuus ehdottaa omaa suosikkiasi vuoden poniraviradaksi, nuorisokerhon ohjaajaksi ja nuorisoponiksi. Äänestysaika päättyy 18.1.2019 klo 18.00.


Lopullisen päätöksen valinnoista tekee gaalan valintaraati yleisöäänestyksen tulosten pohjalta.Valintaraati koostuu Suomen Hippoksen nuorisotoimijoista.

Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan:

-  1 kpl  Finntackin lahjakortti
-  1 kpl Vermon käsiohjelman vuosikerta
-  2 kpl Vermon kausikortteja
-  2 kpl Hippoksen kausikortteja

Vuoden poniravirata

Edellisvuosina vuoden poniraviradan palkinnon saajaa on perusteltu  mm. runsaista ponilähdöistä, hyvin järjestetyistä poniraveista sekä hyvistä tavarapalkinnoista. Vuoden 2017  poniraviratana palkittiin Tornio.Mikä ravirata sinun mielestäsi on Vuoden poniravirata ja millä perusteella?


Vuoden aktiiviohjaaja/-t

Vuosittain on palkittu lasten ja nuorten ohjaajana ravinuorissa aktiivisesti toimiva henkilö. Viime vuoden gaalassa palkittiin Vuoden akitiiviohjaajina Tornion ravinuorten Anni ja Aino Kangas. Kuka on mielestäsi tämän vuoden Vuoden aktiiviohjaajan tittelin ansainnut?

 

Vuoden nuorisoponi

Vuoden nuorisoponin palkinto jaetaan tänä vuonna kahdeksatta kertaa. Viime vuonna palkinnon sai Hellä Kanelisilmä. Ole mukana valitsemassa Vuoden nuorisotoiminnan symppaattisinta ponia!

Vuoden sykähdyttävin poniravihetki

Vuoden sykähdyttävin poniravihetki - palkinto jaetaan tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Mikä on mielestäsi ollut vuoden kohokohta, vuoden sykähdyttävin hetki poniraviurheilussa?


 
Tulosta sivu