Raviurheilun nuorisotoiminnassa on otettu 1.1.2017 alkaen käyttöön uusi keskusjärjestön alainen valtakunnallinen jäsenyys. Liittymällä raviurheilun nuorisotoiminnan jäseneksi saat valtakunnalliset jäsenedut sekä mahdollisuuksien mukaan myös alueelliset sekä paikalliset jäsenedut. Valtakunnallinen raviurheilun nuorisotoiminnan jäsenyys sisältää myös paikallisen nuorisokerhon jäsenyyden, nuorisokerhot löydät TÄSTÄ


 

Jäsenmaksuun sisältyy:


* yhtenäinen jäsenkortti, jolla saa paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset edut


* tapaturmavakuutus ollessasi mukana ravinuorten toiminnassa (alle 18-vuotiaat) 


* Kärryillä -lehti neljä kertaa vuodessa (1 kpl/perhejäsenmaksu)


* tiedotteet ajankohtaisista tapahtumista 


* 10 %:n alennus Chevi-tuotteista tilattaessa suoraan valmistajalta


* Hevosurheilulehden ke-pe kestotilauksesta 10 %:n alennus. Hevosurheilun          myyntituotteista 15%:n alennus.


* Raviurheilun nuorisotoiminnan jäsenille kaikista Finntackin ja Horzen myymälöistä  15 % alennus sekä edullinen Kuukauden tuote.


* Valtaosaan Suomen Hevosenomistajien Keskusliiton koulutuksia samat edut kuin heidän omilla jäsenillään: jos siis koulutus/luento on jäsenille ilmainen, se on myös ravinuorille ilmainen, ja jos jäsenillä on alennettu hinta, se on alennettu myös ravinuorille. Rajoituksena koulutukset, joissa osallistujamäärä on rajattu sekä jotkut muut ennalta ilmoitetut koulutukset


Valtakunnallisia jäsenetuja päivitetään sitä mukaa kun niitä vahvistetaan ja niistä tiedotetaan nuorisotoiminnan ajankohtaisissa uutisissa.

Jäsenkortit postitetaan toukokuussa. Edut saat siihen asti käyttöösi jäsennumerolla, joka löytyy jäsentietopalvelusta - kysy lisää oman ratasi nuorisovastaavalta!


Lisätietoja jäseneksi liittymisestä saat:


Suomen Hippos ry

Helena Hyvämäki-Mäenpää

nuorisotoiminnan koordinaattori

Tulkinkuja 3, FI-02650 Espoo

Puhelin: +358 (0)20 760 5246

helena.hyvamaki-maenpaa@hippos.fi


Raviratojen nuorisotoiminnan yhteystiedot löydät TÄÄLTÄ
 
Tulosta sivu