valjastus 918 159

Jäsenedut valtakunnallisia

 

Vuoden 2012 alusta jäseneduista tuli valtakunnallisia. Monet yritykset haluavat olla osaltaan tukemassa raviurheilun nuorisotoimintaa ja antavat alennuksia omista tuotteistaan ravinuorten jäsenille. 

 

Huom!

Jäsenedut saat esittämällä ravinuorten jäsenkortin, mikäli muuta ei ole seuraavassa listassa mainittu. Alennus koskee kaikissa tapauksissa normaalihintaisia tuotteita.

 

Valtakunnalliset jäsenedut 2016

 

  • Hevosurheilulehden ke-pe kestotilauksesta 10 %:n alennus. Hevosurheilun myyntituotteista 15%:n alennus, kun tilaus tehdään nuorisoravikerhon yhteistilauksena (tilaaminen nuorisovastaavan kautta). 

 

  • Hevari Oy:n normaalihintaisista varusteista 10 %:n alennus myymälästä tai -autosta ostettaessa. Alennus ei koske rehuja ja kärryjä.

 

 

  • Valtaosaan Suomen Hevosenomistajien Keskusliiton koulutuksia samat edut kuin heidän omilla jäsenillään: jos siis koulutus/luento on jäsenille ilmainen, se on myös ravinuorille ilmainen, ja jos jäsenillä on alennettu hinta, se on alennettu myös ravinuorille. Rajoituksena koulutukset, joissa osallistujamäärä on rajattu sekä jotkut muut ennalta ilmoitetut koulutukset

 

 

  

Nuorisoravikerhoilla saa myös olla omia jäsenetuja omille ravinuorilleen ja niistä tiedotetaan paikallisen nuorisovastaavan kautta.


 

Lisätietoa jäsenetujen antajista

Hevosurheilulehti

Hevari Oy

www.nethorse.fi


Tulosta sivu