Lammitys_Koskelan_Akseli_0616_AL

Suomen Cup-finalisti Koskelan Akseli on raviurheilun nuorisotoiminnan hyväntekeväisyysravuri - lähde mukaan hyvän mielen kampanjaan!


Lammitys Koskelan Akseli 0616 AL
Koskelan Akseli

Mikä olisikaan parempi tapa saada aikaan hyvää Suomen ja suomenhevosen juhlavuonna, kuin olla mukana suomenhevoskimpassa ja hyväntekeväisyyden kohteena ovat lapset ja nuoret?

Menestyksekäs suomenhevosravuri Koskelan Akseli on juhlavuoden hyväntekeväisyyshevonen! 

Koskelan Akseli on raviurheilun nuorisotoiminnan hyväntekeväisyyravuri. Menestyshevonen kilpailee vuoden 2017 ajan Talli Pohjantähden alla- nimissä. Talli Pohjantähden alla on liisannut Koskelan Akselin omistajiltaan Arja Korpiniemeltä ja Eero Matikaiselta  vuoden 2017 ajaksi. Koskelan Akselia valmentaa ja ohjastaa Jukka- Pekka Kauhanen ja ruuna on valmennuksessa Dahlia-tallilla Iisalmessa.


Talli Pohjantähden alla- osuuksia ehtii vielä lunastamaan 50 euron arvoisina osuuksina. Maksu sisältää kimpan osakkuuden vuoden 2017 ajaksi ja muita kuluja ei osakkaalle synny. Hevosen kuukausikulujen jälkeen jäljellä jääneet tuotot lahjoitetaan jaettavaksi vuosien 2017 ja 2018 aikana valtakunnalliseen raviratojen nuorisotoimintaan. Projekti on yksi itsenäisyyden juhlavuoden Mahdollisuuksien hevonen -teoista ja sitä tukevat Suomen Hippos ry ja Hankkija Oy..

Lisätietoja kimpan edustajistolta:


Heikki Kankainen,
Hankkija Oy,
heikki.kankainen@hankkija.fi,
010 402 7183

Helena Hyvämäki-Mäenpää,
Suomen Hippos ry,
helena.hyvamaki-maenpaa@hippos.fi,
020 760 5246

Erja Mattila,
mattilanerja@gmail.com,
045 111 7754

Nettisivut: www.hippos.fi/koskelanakseli

Facebook: www.facebook.com/koskelanakseli/


Näin helposti pääset mukaan hyväntekeväisyyskimppaan - osuus vain 50 euroa!


Täytä tietosi ja maksa osuutesi ohjeiden mukaan:

https://www.webropolsurveys.com/S/D2F791D68667913D.par
Talli Pohjantahden alla_mainos

 
Tulosta sivu