kasvatus laitumella 918x158

Ajankohtaista - Jalostus

18.9.2018 10.23

Uudistettu Laatuponikilpailu oli menestys

Suomen Welsh- ja Cob-yhdistyksen vuoden 2018 Laatuponikilpailu järjestettiin viime viikonloppuna Aulangon ratsastuskoululla. Kilpailuun voivat osallistua puhdasrotuiset ponit sekä jalostusohjesäännön mukaisesti polveutuvat puhdasrotuiset ponit, welsh part bred-ponitratsuponit ja vuonohevoset. Lauantaina olivat vuorossa 2-3-vuotiaat, ja sunnuntaina 4-5-vuotiaat ponit.

IMG_7433 backwoods tawnyLaatuponi
Blackwoods Tawny (kuvaaja Leena Kahisaari)

- Kilpailun konseptia uudistettiin tällä vuodelle ja kokonaisuudessaan kilpailu eteni aiempaa sujuvammin, kertoo kilpailun johtaja Soila Järvinen ja jatkaa: - Pääosin ponit olivat hyvin valmisteltuja ja ilahduttavasti tänä vuonna oli osallistujia jokaisesta kantakirjaponirodustamme, joko ratsain tai ajaen esitettyinä. 2- ja 3-vuotiaiden osallistujien määrä on pysynyt kohtuullisella tasolla,  4- ja 5- vuotiaissa sekä askellaji- että estekokeen suorittavien ponien määrä on ollut hienoisessa nousussa, ja ajokokeessakin tehtiin tänä vuonna viime vuosien osallistujaennätys. Järjestelyt toimivat erinomaisesti, suurkiitos Aulangon ratsastuskoulun ahkeralle talkooväelle!

Voittajat:

Estechampion keskiarvolla 8,852, 5-vuotias saksalainen ratsuponi Melvin AS

Ajochampoin keskiarvolla 7,904 4-vuotias shetlanninponitamma Rambling Penny Black

Askellajichampion Keskiarvolla 7,996, 5-vuotias welsh-mountain ruuna Blackwoods Tawny

Kaikki tulokset
Palaa otsikoihin

Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu