kasvatus laitumella 918x158

Ajankohtaista - Jalostus

12.1.2018 14.54

Uudet hevoskasvattajat -koulutus 2.2.: Siitostamman hoito, ruokinta ja laidunnus

Miten valmistella siitostammaa tulevaan varsomiseen ja astutuskauteen, mikä on ruokinnan ja liikunnan merkitys? Mihin asioihin on hyvä kiinnittää huomiota vastasyntyneen varsan ja tamman kanssa ja miten vieroitus tapahtuu. Kuinka siitostammaa ruokitaan ja mikä merkitys on laidunnuksella? Uudet hevoskasvattajat -hankkeen koulutus Siitostamman hoito, ruokinta ja laidunnus 2. helmikuuta klo 10-15 Kylämäen hevostilalla Marttilassa.

LU9Y4909_KUVA_JL
LUKEn rautaiset ammattilaiset; tammojen ja varsojen kanssa pitkään tutkimustyötä tehnyt ja työskennellyt tutkimusmestari Marianna Myllymäki sekä hevosten ruokintaa ja hyvinvointiin erikoistunut tutkija Susanna Särkijärvi vastaavat näihin kysymyksiin Kylämäen hevostilalla Marttilassa pidettävässä koulutuspäivässä.

Kuulemme myös kasvattaja Elina Kylämäen kokemuksia ja ajatuksia siitostamman hoidosta sekä pääsemme tutustumaan tammoihin ja varsoihin, sekä Kylämäen hevostilaan ihan käytännössä.


Ohjelma:

9:30                    Alkaen kahvia tarjolla

10-12                  Siitostamman hoito – astutuksesta vieroitukseen, Marianna Myllymäki

12-13                  lounastauko (omakustanteinen)

13-14                  Siitostamman ruokinta ja laidunnus, Susanna Särkijärvi

14-15                  Kasvattajapuheenvuoro ja tutustuminen Kylämäkeen, Elina Kylämäki


Ilmoittaudu mukaan 31.1. mennessä.

Päivän hinta 30 e sisältäen luentomateriaalit sekä tallenteet, osallistua voi myös etänä.


Lisätietoja ja ilmoittautuminen: http://hevoskasvattajat.fi/tapahtuma/siitostamman-hoito-ruokinta-ja-laidunnus/

 


Koulutuspäivän järjestään Uudet hevoskasvattajat –hanke, jonka toteutuksesta vastaavat Hämeen ammattikorkeakoulu Oy (HAMK) ja Suomen Hippos ry.


Palaa otsikoihin

Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu