kasvatus laitumella 918x158

Ajankohtaista - Jalostus

20.3.2017 9.43

Ulkomaiset kasvattajapalkinnot kaudelta 2016 anottava 31.3. mennessä

Ulkomaille myydyn lämminverisen ravihevosen kasvattajapalkinnon perusteena ovat 2-7-vuotiaana saavutetut palkinnot. Ulkomaisten kasvattajapalkintojen saamiseksi tulee toimittaa hakemuslomake Suomen Hippokseen 31.3. mennessä.

Kasvattajapalkintojärjestelmä, kohta 5


5. Kasvattajapalkinto maksetaan hevosen kasvattajalle myös hevosen ulkomailla saavuttamien palkintojen perusteella ja sen suuruus on kymmenen (10) prosenttia hevosen palkintosummasta, kuitenkin enintään 10.000 e/vuosi. Pienin maksettava hevoskohtainen palkinto on 170 e. Ulkomaille myydyn lämminverisen ravihevosen kasvattajapalkinnon perusteena ovat vain 2-7-vuotiaana saavutetut palkinnot, joista kasvattajan tulee vuosittain anoa kasvattajapalkintoa Suomen Hippos ry:ltä. Anomus tulee toimittaa Suomen Hippokseen kilpailuvuotta seuraavan maaliskuun loppuun mennessä. Myöhemmin saapuneita anomuksia ei hyväksytä.

 

Lisätietoja kasvattajapalkintojärjestelmästä


Suomessa syntyneen ulkomaille myydyn hevosen kasvattajapalkintoanomus


 

 

 


Palaa otsikoihin

Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu