kasvatus laitumella 918x158

Ajankohtaista - Jalostus

3.1.2019 9.22

Ulkomaiset kasvattajapalkinnot anottava 15.2. mennessä

Suomessa syntyneiden ulkomaille myytyjen ravihevosten kasvattajapalkintoanomukset vuodelta 2018 tulee toimittaa Suomen Hippokseen 15.2.2019 mennessä. Myöhemmin saapuneita anomuksia ei hyväksytä.

005 Oriit 2v laitumelle Ypäjä 2012

Anomus tulee tehdä jokaisesta hevosesta erikseen. Ulkomaille myydyn lämminverisen ravihevosen kasvattajapalkinnon perusteena ovat 2 – 7-vuotiaana saavutetut palkinnot ja kasvattajapalkintoa maksetaan 10 % voittosummasta. Maksettava minimisumma on 170 € ja palkintoa maksetaan enintään 10 000 €/vuosi/hevonen. Suomessa syntyneiden ulkomaille myytyjen hevosten Suomessa juostujen starttien osalta kasvattajapalkinnot maksetaan ikäluokan prosenttien mukaisesti.

 

Anomusta ei tarvitse tehdä sellaisten hevosten osalta, jotka ovat edelleen Suomen rekisterissä ja käyvät ulkomailla kilpailemassa. Heppa-järjestelmästä voi tarkastaa hevosen rekisteröintimaan hevosen perustiedot-sivulta. Mikäli rekisteröintimaa on joku muu kuin Suomi, tulee kasvattajapalkinnosta tehdä anomus.

 

Anomuslomake

http://www.hippos.fi/files/2848/suom.synt.ulkm.myyd.kasv.palk.anomus.pdf

 

Kasvattajapalkinnon jakoperusteet

http://www.hippos.fi/jalostus_ja_nayttelyt/palkkiot_ja_tuet/ravihevosten_kasvattajapalkinnot


Palaa otsikoihin

Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu