kasvatus laitumella 918x158

Ajankohtaista - Jalostus

23.10.2018 14.15

Tule kehittämään kotimaista ratsuhevoskasvatusta - vastaa FWB-kantakirjan markkinatutkimukseen

FWB:n eli suomalaisen lämminverisen ratsuhevosjalostuksen tavoitteena on kasvattaa suorituskykyisiä urheiluhevosia, jotka tyypiltään, rakenteeltaan ja liikkeiltään sopivat ratsastuksen eri lajeihin. FWB-hevosen tunnettuuden lisääminen on nostettu tärkeäksi asiaksi kasvattajien kanssa käydyissä keskusteluissa.

Riverbank Tiffany Ignatius 30102016 Fager-Pintilä
FWB-kasvatuksen huippua: Riverbank Tiffany

Pohjaksi FWB-hevosten tunnettuuden ja markkinoinnin kehittämiseksi tehdään FWB-kantakirjasta kyselytutkimus, jonka toteuttaa Hämeen ammattikorkeakoulun hevostalouden opiskelija Johanna Valtonen opinnäytetyönään.


Osallistu ja olet mukana vaikuttamassa FWB-kantakirjan kehittämiseen.


Kysely on osoitettu FWB-hevosen omistajille, kasvattajille, valmentajille, kilparatsastajille ja ratsuttajille. Kyselyn ensimmäisen sivun 16 kysymystä ovat suunnattu kaikille edellä mainituille, sivun 2 kysymykset kasvattajille, sivun 3 kysymykset ratsuttajille/kilparatsastajille ja sivun 4 kysymykset hevosenomistajille. Vastaathan vain sinua koskeviin kysymyksiin. Kyselyyn vastataan anonyymisti ja tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

 

Linkki kyselyyn tässä


Vastaahan viimeistään 5.11.2018 mennessä.Palaa otsikoihin

Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu