kasvatus laitumella 918x158

Ajankohtaista - Jalostus

27.10.2018 21.05

Sweetheart oli Laatuarvostelun paras

Holsteinertamma Sweetheart valittiin Laatuarvostelun parhaaksi estehevoseksi keskiarvolla 8,33 Ratsastuskeskus Ainossa.

sweetheart 2018 leena alerini hevosurheilu
Laatuarvostelun estevoittaja Sweetheart (kuva Leena Alerini/HU)

Kaksitoista nuorta estehevosta osallistui Suomen Hippoksen ja FWB-yhdistyksen järjestämään nuorten estehevosten Laatuarvosteluun Ainossa lauantaina. Parhaaksi valittiin holsteinertamma Sweetheart (i. Nabab de Reve, e. Kotimäen Bric-aBrac, ei. Cassini II). Se sai keskiarvoksi 8,22 ja tuomaristo totesi sillä olevan paljon kykyä ja todella laadukas hyppy. Sen laukka on pitkä ja matkaavoittava, mutta laukan säädeltävyys on vielä työn alla tässä vaiheessa. Sweetheartin on kasvattanut ja omistaa Tarja-Tuulikki Lehtonen ja sitä ratsasti Ainossa Pasi Nurmi.


Tuomaristo totesi kaikkien hevosten olleen hyvin valmisteltuja, niiden laatu oli tänä vuonna erittäin tasainen ja on mielenkiintoista seurata miten hevoset tulevaisuudessa kehittyvät.

Toiseksi tuomaristo valitsi Anna Rämön kasvattaman ja omistaman ruunan Chekkosen (i. Centurion, e. Rania IV, ei. Liatos) keskiarvolla 8,12. Chekkosta ratsasti Janna Jensen. Kolmannelle sijalle keskiarvolla 8,11 nousi ruuna Quality Trick Carrus (i. Quality Time, e. Ziolette, ei. Solitair) Sen omistaa Riikka Harjula, sen ovat kasvattaneet Jukka ja Helena Niiranen ja sitä ratsasti Laatuarvostelussa Riikka Harjula.

Kilpailun ulkopuolella tapahtumassa nähtiin yksi hevonen.


Laatuarvostelussa tuomareina toimivat Leif Nilsson(SE) ja Carl-Harry Frey, rakennetuomarina Anna Pajanen.


Kaikki tulokset


Hevosurheilun juttu

Palaa otsikoihin

Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu