kasvatus laitumella 918x158

Ajankohtaista - Jalostus

30.1.2019 12.55

Orilisenssit haettavissa Heppa-järjestelmän kautta

Hippoksen ylläpitämien kantakirjojen oriille voi nyt hakea orilisenssiä sähköisesti Heppa-järjestelmän kautta.

Orilisenssiuudistuksen myötä vuosittainen lisenssikäytäntö otettiin käyttöön myös suomenhevosilla ja kotisiitosoriilla. Orilisenssijärjestelmän uudistus ei vaikuta kotisiitospykälään tai varsan ravikilpailuoikeuteen.


Uusien, Suomessa astuvien oriiden näyttelykäytäntö pysyy ennallaan ja oriit hyväksytään orinäyttelyssä tai oripäivillä (pl. kotisiitos). Uusien tuontispermaoriiden tiedot tulee toimittaa Hippokseen hyvässä ajoin, jotta tiedot ehditään päivittää järjestelmään ennen lisenssin hakemista.

 

Lisenssimaksu määräytyy sen mukaan, milloin hakemus pystytään hyväksymään Hippoksessa eli kaikki mahdollisesti tarvittavat hakemuksen liitteet on toimitettu ja ne on ehditty käsitellä. Manuaalista käsittelyä vaativat hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä, joten ne kannattaa toimittaa vähintään viikkoa ennen kategorian muutosta, jotta ne ehditään käsitellä ajoissa.

 

Orilisenssi haetaan kirjautumalla Heppa-järjestelmään, valitsemalla vasemmalla olevasta valikosta ORILISENSSI ja kirjoittamalla hakukenttään oriin nimi.

Lisenssihinnat


Orilisenssimaksut


Aiempi tiedote aiheestaSuomenhevoset ja lämminveriset ravihevoset

Susanna Back
susanna.back@hippos.fi
p. 020 760 5251

 

Ponit ja lämminveriset ratsuhevoset

Sanna Uotila
sanna.uotila@hippos.fi
p. 020 760 5257


 


Palaa otsikoihin

Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu