kasvatus laitumella 918x158

Ajankohtaista - Jalostus

7.6.2017 13.16

Kuninkuusravien huutokauppaan ilmoitettiin 15 varsaa

Vermon Kuninkuusraveissa perjantaina 4. elokuuta järjestettävään varsahuutokauppaan ilmoitettiin määräaikaan mennessä 15 varsaa.

"Tämän vuoden huutokaupassa on yksiselitteisesti erinomaisia isä- ja emälinjoja ja sitä kautta erittäin potentiaalisia tulevaisuuden tähtiä. Kai yksinkertaistettuna voisi sanoa, että mikäli juoksijan haluaa, kannattaa sitä ehdottomasti lähteä tästä huutokaupasta hakemaan." kertoo kokenut kunkkarimeklari ja myös Vermon huutokaupan pääorganisoija Lauri Hyvönen.

 

Huutokauppaluettelo tullaan julkaisemaan Kuninkuusravien kanavissa kesän aikana.


vermovarsahuutokauppaVarsahuutokaupassa mukana mm. ravikuningas-Vitterin emästä Aneliattaresta oleva Salpaus Seppo (I.P.Lento – Aneliatar). Kuva Kati Saukkonen.


Palaa otsikoihin

Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu