kasvatus laitumella 918x158

Ajankohtaista - Jalostus

30.5.2018 8.52

Kasvattajapalkintojen maksatuksessa viivettä

Kasvattajapalkintoja odotetaan maksuun ennätyssuuri määrä vuodelta 2017, mutta maksatus tulee valitettavasti hieman viivästymään.

Aiemmasta tiedotuksesta poiketen maa- ja metsätalousministeriöstä ei ole vielä saatu päätöstä kasvattajapalkintojen maksatuksesta, joten niiden välittäminen eteenpäin tulee viivästymään. Maa- ja metsätalousministeriöstä juuri saadun tiedon mukaan päätös tulaan saamaan Suomen Hippokseen lähipäivinä. Päätöksen tultua palkintojen saaminen maksuun vie noin viikon.


Maksatuksen ensimmäisessä erässä maksetaan ravihevosten koti- ja ulkomaiset kasvattajapalkinnot, kuninkuusravien ylimääräinen kasvattajapalkinto sekä ratsuhevosten kilpailutulosten perusteella kertyneet kasvattajapalkinnot.


Lisätietoja:

Suomen Hippos ry, Minna Mäenpää, jalostusjohtaja, p. 040 511 2067Palaa otsikoihin

Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu