kasvatus laitumella 918x158

Ajankohtaista - Jalostus

6.2.2019 12.33

Hippoksen Jalostuksen ABC -kiertue vauhdissa - vielä ehdit mukaan!

Hippos järjestää tänä kevään Jalostuksen ABC – hepalle Heila -kiertueen, jonka tavoite on käytännönläheisellä tavalla tuoda esille jalostuksen teorian keskeisimmät asiat, ja herätellä kuulijoita ajattelemaan asioita uudella tavalla.

 

susanne3
Hippoksen jalostusinformaatikko Susanna Back

Kiertueen tavoitteena on tarjota kasvattajille ja kaikille aiheesta kiinnostuneille rento ja keskusteleva tilaisuus, jossa on samalla mahdollisuus oppia uutta. Takana on nyt muutama tilaisuus, mitkä ovat päällimmäiset tunnelmat, jalostusinformaatikko Susanna Back?

 

”Perinnölliset sairaudet selvästi kiinnostavat kaikkia, ja suomenhevosten sukulaistuminen ja sukusiitos ovat herättäneet tunteita ja vilkasta keskustelua. Olen kovasti iloinen siitä, että paikan päälle ovat löytäneet sekä ravi- että ratsuihmiset”, kertoo Susanna ja jatkaa: ”Raviradoille suuri kiitos, ne ovat olleet upeasti mukana järjestelyissä.”

 

Jalostusasioita pääsee kuulemaan vielä Turussa 25.2., Oulussa 28.2., Vermossa 6.3., Lappeenrannassa 8.3. ja Jyväskylässä 15.3. Tilaisuudet ovat maksuttomia.


Ilmoittautuminen Jalostuksen ABC -tapahtumiin: paula.rintamaa@hippos.fi

 

Ja vielä muistutus: vuosittaiset Jalostuspäivät Lahdessa 21.-22.3.

http://www.hippos.fi/jalostus_ja_nayttelyt/yleista_jalostuksesta/ajankohtaista_-_jalostus/tervetuloa_uudistetuille_jalostuspaiville_lahteen.20339.news


Palaa otsikoihin

Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu