kasvatus laitumella 918x158

Ajankohtaista - Jalostus

11.7.2017 9.19

Eläinlääkäriliiton juhlaseminaari St Michel-lauantaina 15. heinäkuuta

Suomen Eläinlääkäriliitto juhlistaa tänä vuonna 125-vuotista taivaltaan järjestämällä juhlaseminaarin St Michel -ravien yhteydessä lauantaina 15.7.

mikkeliseminaari

Seminaarin aiheena on suomenhevosen ja eläinlääkärien yhteinen matka historiassa. Luennoitsijoina ovat ELL, FT Katri Helminen, hevossairauksien erikoiseläinlääkäri Antero Tupamäki ja hevossairauksien erikoiseläinlääkäri, Suomen Hippoksen jalostusvaliokunnan puheenjohtaja Kristiina Ertola.

Kaikille avoin seminaari järjestetään Mikkelin raviradan naapurissa, Kalevankankaan koulun auditoriossa (Raviradantie 16) lauantaina 15. heinäkuuta kello 11.00-12.30. Tilaisuuteen ei ole ennakkoilmoittautumista.

Palaa otsikoihin

Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu