kasvatus laitumella 918x158

Ajankohtaista - Jalostus

16.2.2018 Turelius valloitti Ypäjän orinäyttelyn perjantaina

Perjantaina Ypäjän orinäyttelyssä arvioitiin juoksijasuunnan suomenhevosoriita. Päivän parhaaksi nousi Turelius, joka hyväksyttiin suomenhevosten jalostusarvostelussa ensimmäisellä palkinnolla.

Lue lisää


15.2.2018 Harper Blue Chip oli torstain paras Ypäjän orinäyttelyssä

Ypäjän orinäyttelyssä arvioitiin torstaina lämminverisiä ravihevosia. Näyttelyn parhaaksi valittiin Harper Blue Chip, joka merkittiin jalostusluokkaan II pistein 72.

Lue lisää


13.2.2018 Yritystoimintaa ja yhteistyötä - Hevosavusteinen toiminta kaataa perinteisiä raja-aitoja

Uudistuva hevostalous – hankkeen järjestämässä toimialarajat ylittävässä seminaarissa Helsingissä 8. helmikuuta pureuduttiin hevosavusteisen toiminnan vaikuttavuuteen sekä kysynnän ja tarjonnan kohtaamiseen. Hevosavusteisella toiminnalla voidaan auttaa monenlaisia asiakasryhmiä ja sitä käytetään laaja-alaisesti fyysisessä, psyykkisessä tai sosiaalisessa kuntoutuksessa.

Lue lisää


12.2.2018 Nina Fagerström ja Stella Hagelstam mukana Ratsuoripäivillä

Lämminveristen ratsuhevosten ja ratsuponien Ratsuoripäivät järjestetään Ypäjän Hevosopistolla huhtikuussa. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä FWB-yhdistyksen sekä Ypäjän Hevosopiston kanssa. Ratsuoripäivillä ratsu- tai ratsuponioriille haetaan jalostukseenkäyttöoikeutta suomalaisen lämminverisen ratsuhevosen eli FWB:n ja suomalaisen ratsuponin eli SRP:n jalostukseen. Ratsuoripäivien yhteydessä Nina Fagerström ja Stella Hagelstam pitävät ratsastusklinikat.

Lue lisää


12.2.2018 Suomenhevosten ratsu-, pien- ja työhevossuuntien orinäyttely Ypäjällä 16. – 17. maaliskuuta – ilmoittautuminen päättyy 15.2.

Suomenhevosten ratsu-, pien- ja työhevossuuntien orinäyttely järjestetään Ypäjällä 16. – 17. maaliskuuta. Ilmoittautuminen päättyy torstaina 15. helmikuuta.

Lue lisää


9.2.2018 Ratsuhevosten ja ponien jälkeläisarvokirjaimet ja suoritusluokkamerkinnät vuodelta 2017 myönnetty

Ratsu-ja ponivaliokunta on kokouksessaan 6.2.2018 käsitellyt jälkeläisarvokirjain- sekä suoritusluokkamerkintähakemukset. Tammojen B-arvokirjaimet on myönnetty automaattisesti tammoille, jotka ovat jalostusarvosteltuja ja joiden vähintään 1-vuotias jälkeläinen on Hippoksen näyttelyssä palkittu vähintään II-palkinnolla.

Lue lisää


9.2.2018 Suomen Hippoksen toimisto suljettu 9.2. kello 14

Suomen Hippoksen toimisto suljetaan perjantaina 9.2. kello 14.00 henkilöstöpäivän vuoksi.

Lue lisää


2.2.2018 Solmut auki -valmennusluentoja helmi-maaliskuussa

Suomen Hevostietokeskus ry ja alueen hevosjalostusliitot järjestävät helmi-maaliskuun aikana kaksi Solmut auki -neuvontapilottihankkeen valmennuspäivää Etelä-Savossa, Pohjois-Karjalassa, Pohjois-Savossa, Keski-Suomessa, Kaakkois-Suomessa ja Pohjois-Pohjanmaalla. Luennot ovat osallistujille ilmaisia ja tarkoitettu sekä ravi- että ratsuhevosten valmentajille ja hoitajille. Valmennusluentosarja avaa Solmut auki -neuvontapilottihankkeen laajan neuvontakokonaisuuden, jonka tavoitteena on yhdistää digitaalinen neuvonta ja erityisasiantuntijoiden sekä alueellisten toimijoiden osaaminen hevostalousyrittäjien ja tallityöntekijöiden työhön liittyvien ajankohtaisten kysymysten ratkaisemiseksi.

Lue lisää


6.2.2018 Juoksijoiden orinäyttely järjestetään Ypäjällä kaksipäiväisenä 15.-16.2.

Ravihevosten kevään orinäyttely järjestetään kaksipäiväisenä Ypäjällä 15.-16. helmikuuta. Orinäyttelyyn ilmoitettiin yhteensä 22 oriitta, joista 15 on lämminverisiä ravihevosia ja 7 juoksijasuunnalle arvosteltavia suomenhevosia. Lämminveriset ravihevoset arvostellaan torstaina 15. helmikuuta ja suomenhevoset perjantaina 16. helmikuuta.

Lue lisää


6.2.2018 Uudet hevoskasvattajat -koulutus 17.2.: Ponikasvatuksen erikoispäivä

Uudet hevoskavattajat -hanke järjestää 17. helmikuuta kello 10-15 Ponikasvatuksen erikoispäivän Päivölän kansanopistolla Valkeakoskella.

Lue lisää


Seuraavat
Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu