poni ruusuke 918x158

Ilmoittautuminen näyttelyyn

Näyttelyyn ilmoittautuminen tapahtuu Heppa-järjestelmän sähköisen ilmoittautumisen kautta. Sähköistä ilmoittautumista varten ilmoittajalla tulee olla Oma talli -tunnukset Heppa-järjestelmään.

 

Tamma- ja varsanäyttelyihin ilmoittautuminen on kolme (3) viikkoa ennen näyttelyä, Kasvattajapäiville, rotu- ja islanninhevosnäyttelyihin ilmoittautuminen on neljä (4) viikkoa ennen näyttelyä. Kunkin näyttelyn viimeinen ilmoittautumispäivä on näyttelykalenterissa. Hevonen/poni saa osallistua Hippoksen järjestämään näyttelyyn vain kerran kalenterivuoden aikana.

 

Tamma- ja varsanäyttelyn näyttelymaksusta tulee lasku ja se maksetaan ennen näyttelyä Suomen Hippos ry:n tilille. Mahdollinen peruutus tulee ilmoittaa välittömästi. Ilmoittautumisajan jälkeen ilman eläinlääkärintodistusta peruutetut ilmoittautumiset laskutetaan ilmoittajalta. Peruuttamatta jättämisestä hevonen/poni menettää oikeuden osallistua Hippoksen näyttelyihin ko. vuonna.

 

Tamma- ja varsanäyttelyihin voivat osallistua jalostusohjesäännön mukaiset 4-vuotiaat ja vanhemmat tammat sekä 1-3-vuotiaat tammat ja ruunat sekä 1-2 -vuotiaat oriit.

 

Näyttelyyn voivat osallistua myös ne varsat, jotka eivät täytä jalostusohjesääntöä, mutta ovat jalostukseen hyväksytystä isäoriista ja polveutuvat selkeästi ratsuroduista. Mikäli ilmoittautuneita on paljon, etusijalla ovat jalostusohjesäännön mukaisesti polveutuvat hevoset ja ponit. Rotunäyttelyn yhteydessä järjestettävä Hippoksen kehä nuorille on avoin vain rotunäyttelyyn osallistuville.

 

Kasvattajapäiville voivat osallistua 1-3 -vuotiaat ratsuhevostammat ja -ruunat sekä 1-2 -vuotiaat ratsuhevosoriit.

 

Oripäivillä esitetään 3-vuotiaat ja vanhemmat hevos- ja ponioriit.

 

Linkki ilmoittautumiseen

Lisätietoja: Suomen Hippos ry/Eeva Lehtinen, eeva.lehtinen@hippos.fi tai 020 760 5262.


 

Ohjeet näyttelyyn ilmoittautumiseen

Ilmoittautuminen Hepassa


Tulosta sivu