uutiset ylaosa banneri

Ajankohtaista - Arkisto

21.6.2018 Täyttä ravia koko juhannus!

Juhannuksen aikana järjestetään raveja läpi Suomen. Härmä, Kokemäki, Vieremä ja Kauhava tarjoavat ravijuhlaa keskikesään.

Lue lisää


21.6.2018 Eveliina Hietanen iskee Härmän juhannukseen kahden ponin voimin

Härmän Powerparkin raviradalla ajetaan 22. ja 23. kesäkuuta kaksipäiväinen Nordic King –tapahtuma. Molempina päivinä ajetaan myös ponilähdöt avoimille poneille. Eveliina Hietasella on edustusta molemmissa ponilähdöissä.

Lue lisää


20.6.2018 Wahlstén Salamakypärät –kilpailusarja jatkuu perjantaina 22.6. Härmässä

Kokelasohjastajien Wahlstén Salamakypärät –kilpailusarjan neljäs osalähtö ajetaan Härmän Powerparkin raviradalla juhannusaattona. Osalähtö ajetaan ravien neljäntenä lähtönä, joka ravataan kello 15.15.

Lue lisää


20.6.2018 Maailman kovin kylmäverilähtö juhannuksena Powerparkissa

Alahärmän Powerparkissa järjestettävä Nordic King on juhannuksen suurimpia tapahtumia. Perjantai- ja lauantai-iltoina järjestettävissä iltajuhlissa esiintyy kotimaisten artistien kärkikaarti, ja raviurheilun huiput kokoontuvat molempina päivinä Nordic King -raveihin.

Lue lisää


19.6.2018 Orilisenssit pitää olla aktivoitu ja maksettu 30.6. mennessä

Kaikille jalostuksessa käytettäville lämminverisille ratsuhevosoriille sekä ponioriille on vuosittain aktivoitava orilisenssi. Tämä koskee sekä Suomessa astuvia oriita että tuontispermalla käytettäviä oriita. Suomessa astuville oriille orilisenssi aktivoidaan Heppa-järjestelmän kautta. Aktivoinnin voi tehdä joko oriin omistaja tai oriinpitäjä, mikäli oriinpitäjä on määritelty oriin tietoihin.

Lue lisää


Seuraavat


 
Tulosta sivu