uutiset ylaosa banneri

Ajankohtaista - Arkisto

4.6.2013 15.01

Womanizer Kymi Grand Prixiin

Ravikansan suuriin suosikkeihin lukeutuva Womanizer on kutsuttu kansainväliseen Kymi Grand Prixiin, joka ravataan lauantaina 15.6. Kouvolassa.

Sunnuntaina Mikkelissä yhden kaikkien aikojen kovimmista Suomessa nähdyistä esityksistä tehnyt Womanizer on kutsuttu Kouvolan Kymi GP:hin. Harmaanvivahteisen ruunan sunnuntain tulos 09,9a on kaikkien kovin suomalaishevosen Suomen radoilla saavuttama aika.

”Mahtavaa, kun saimme kutsun”, valmentaja Jarno Kauhanen iloitsee.

”Hevonen on viimeisen päälle tikissä. Toivottavasti huippuvire kestää ja jatkuu Kouvolassa. ”Nasse” on tänä vuonna himpun verran parempi kuin viime vuonna, mutta vastus tulee olemaan erittäin kova.”

Womanizer / Tommi Kylliäinen (sisäradalla) kurottivat voittoon Mikkelissä huippuajalla 09,9a.

Porissa huhtikuun lopulla keskimatkan SE:n 12,0a/2100m juossut Womanizer oli viime vuoden Kymi GP:n urhea kakkonen. Viime vuoden voittaja, ME-ruuna Commander Crowe on tulossa Kouvolaan myös tänä vuonna.

Lisäksi Kymi Grand Prix:n 85 000 ykköspalkintoa tavoittelemaan ovat tulossa Petri Puron Ruotsissa valmentama Pato, Sweden Cupin voittaja Owen’s Club sekä Finlandia-Ajon ja Prix d´Etain Royalin voittaja Nesta Effe.

Timo Nurmoksen tallista nähdään Kymi GP:ssä todennäköisesti yksi hevonen joukosta Askens Valencia, Saston, Amaru Boko tai Caddie Comet.

Elitloppetissa neljänneksi sijoittunut Brad de Veluwe ei osallistu Kymi Grand Prixiin. Oria on lääkitty eikä osallistuminen ole lääkeainevaroaikojen takia mahdollista.

Kymi GP:n ja Kouvolan Toto75-finaalikierroksen lähtölistat julkaistaan sunnuntaina 9.6. Pääkilpailun lähtöradat arvotaan Riihimäen raveissa.

Kouvolan ravirata

Kymi Grand Prix Facebookissa


Palaa otsikoihin 
Tulosta sivu