uutiset ylaosa banneri

Ajankohtaista - Arkisto

4.6.2017 15.03

Suomen Hippos palkitsi Elitloppet-viikonvaihteeseen osallistuneet poniohjastajat ja Pomona II:n taustajoukkoineen

Suomen Hippos ry palkitsi Elina Miettusen, Pinja Iltasen, Oona Halmeen, Eveliina Hietasen sekä Pomona II:n & Mats ja Emil Havulehdon Vermon poniravien yhteydessä Elitloppet-viikonvaihteen ponilähtöihin osallistumisesta.

”Vuosi 2017 on Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuosi. Te olette viime viikonloppuna edustaneet erittäin mallikkaasti Suomea ja raviurheilun nuorisotoimintaa Solvallassa. Oli sykähdyttävää seurata jännittävää Elitloppet-viikonvaihdetta ja teidän huikeaa menestystänne. Raviurheilun ja hevoskasvatuksen keskusjärjestö Suomen Hippos ry haluaa osaltaan muistaa teitä ja huomioida osallistumisenne Elitloppet-viikonloppuun."

vermo II
Palkintoa vastaanottamassa vasemmalta Pinja Iltanen, Eveliina Hietanen, Mats Havulehto, Oona Halme ja Elina Miettunen. Palkitsemassa  Pia Jaatinen, Emma Väre Ira Saxholm ja Helena Hyvämäki-Mäenpää,  Kuva: Taina Toivonen


Palkitut saivat kunniadiplomien ja kukkien lisäksi mm.  Finntackin ja Hevosurheilun lahjakortit, Vermon Kunkkarimaskotit sekä Kultajousen lahjoittamat ja Marko Björsin suunnittelemat Laukka-korusarjan hevosaiheiset kaulakorut. 

"Olen iloinen kun saan olla mukana palkitsemassa näitä nuoria hienon harrastuksen parissa",
kommentoi Marko Björs.  Björs oli samaan aikaan tuomaroimassa ratsastuskisoja Järvenpäässä, eikä näin ollen päässyt paikalle Vermoon.

   

Diplomeja ja palkintoja olivat luovuttamassa Ira Saxholm Kultajousesta, Suomen Hippoksen nuorisotoiminnan koordinaattori Helena Hyvämäki-Mäenpää, Salamakypärät-ohjastaja Emma Väre ja Vermon raviradan nuorisovastaava Pia Jaatinen. Maria Kiukas vastaanottaa palkintonsa myöhemmin toisessa yhteydessä. Palkitsemiseen osallistuivat Suomen Hippoksen lisäksi myös Marko Björs ja Kultajousi, Finn-Tack, Hevosurheilu-lehti ja Vermon Ravirata Oy.Lisätietoja: 

Suomen Hippos ry

Helena Hyvämäki-Mäenpää
nuorisotoiminnan  koordinaattori

p. 040 6464 609
helena.hyvamaki-maenpaa@hippos.fi 


Palaa otsikoihin 
Tulosta sivu