uutiset ylaosa banneri

Ajankohtaista - Arkisto

12.8.2017 17.40

Midnight Hour voittoon Åby Stora Prisin ensimmäisessä hiitissä

Suomalainen Midgnight Hour yllättivät ruotsalaispelaajat Åby Stora Prisin ensimmäisessä osalähdössä. Iikka Nurmonen ajoi ruunalla johtavan takaa, mistä se kiri maalisuoralla open stretchiä pitkin selvään voittoon tuloksella 10,7a/1609m ennen Turno di Azzurraa. Midnight Hourin voittajakerroin oli 23,83.

Ilos Oy:n kasvattama ja omistama Midnight Hour kohtaa samat vastustajat uudestaan Åbyn lähdössä 9, joka starttaa Suomen aikaa noin klo 18:50. Jos maaninkalaisen Nurmosen perheen käsissä lentoon lähtenyt ruuna voittaa myös toisen hiitin, se ansaitsee 2 000 000 kruunun potin. Jos jokin toinen hevonen voittaa toisen karsinnan, Midnight Hour kohtaa sen kahden hevosen kaksinkamppailussa kilpailun voitosta.

Joka tapauksessa Midnigh Hour ansaitsee reissultaan muhkeat tienestit, sillä jo ensimmäisen hiitin ykkössija oli 400 000 kruunun arvoinen.

- Hevonen oli todella hyvä koko matkan ja kiri paineissaan kärkeen, Iikka Nurmonen iloitsi

Video: Åby Stora Pris - I heat

PÄIVITYS klo 19:09: Toisessa hiitissä Midnight Hourin vaatia kiri ulkoradoilla ilman vetoapua ei tuottanut tulosta ja se sijoittui kahdeksanneksi. Toisen hiitin voitti johtopaikalta Muscle Hustle, jonka Midnight Hour kohtaa skiljeheatissa noin klo 20:00. Kaksintaistelun voittaja vie Åby Stora Prisin 2017.
midnighthour
Åby Stora Pris, I hiitti.


Palaa otsikoihin 
Tulosta sivu