uutiset ylaosa banneri

Ajankohtaista - Arkisto

14.2.2013 16.00

Jussi Lähde Hevosurheilun päätoimittajaksi

Nykyinen päätoimittaja Jorma Kemiläinen siirtyy lehden erikoistoimittajaksi.

Tunnettu mediavaikuttaja Jussi Lähde on kutsuttu Hevosurheilu-lehden päätoimittajaksi. Lähde on aiemmin toiminut useissa media-alan ja yhteiskunnallisen viestinnän tehtävissä muun muassa tasavallan presidentin kansliassa, televisiokanava Nelosella sekä Nordisk Film&TV:n kansainvälisessä kehitysyksikössä.

 

Lähde tunnetaan myös YLE Puhe -radiokanavan viikoittaisen keskusteluohjelman “Leikola&Lähde” toisena isäntänä. Lähde jatkaa ohjelman tekoa myös uuden tehtävän myötä. Hevosurheilu-lehden päätoimittajuuden lisäksi Lähde osallistuu myös hevosalan televisionäkyvyyden kehittämistyöhön.

 

Lehden päätoimittajana vuodesta 1996 toiminut Jorma Kemiläinen jatkaa lehden palveluksessa erikoistoimittajana. Kemiläinen keskittyy jatkossa kirjoittajana muun muassa hevostalouden asiantuntemusta edellyttävään journalismiin ja henkilökuvajournalismiin.

 

“Kutsu tehtävään on elämäni mieluisimpia. Ravien ja ratsastuksen maailma on kiehtova ja täynnä koskettavia tarinoita. Hevosten parissa työskentelevät ja harrastavat ihmiset ovat sydämellään ja tunteillaan asialleen omistautuneita ihmisiä. Tätä kautta jokainen suomalainen voi löytää tiensä näiden upeiden urheilulajien ääreen. Lehti on myös voimakkaasti kansainvälistyvän alan tärkein keskustelufoorumi. Keskustelujen ja kohtaamisten merkityksen kasvu lehdessä ja verkossa on yksi asia jonka tuon toimituksen yhteiseen pöytään” Lähde kertoo.

 

Keskiviikkoisin ja perjantaisin julkaistava Hevosurheilu on ilmestynyt vuodesta 1924. Lehteä kustantava Suomen Hevosurheilulehti Oy on osa Suomen Hippos ry:n toimintaa.


Lisätietoja:

Suomen Hevosurheilulehti Oy, hallituksen puheenjohtaja Antero Vesterinen 0400 342 932

Jussi Lähde 040 5944 444

Jorma Kemiläinen 040 5853 510


Palaa otsikoihin 
Tulosta sivu