uutiset ylaosa banneri

Ajankohtaista - Arkisto

15.12.2017 14.03

Juoksija tilauksessa - lämminverikasvatuksen erikoisseminaari Lahdessa 19. tammikuuta

Lämminverikasvatuksen erikoisseminaari järjestetään Lahdessa 19. tammikuuta teemalla tulevaisuuden huippujuoksijoiden jalostaminen. Seminaarissa Staffan Philipsson avaa rakenteen merkitystä juoksijan suorituskykyyn ja kertoo myös näkemyksiään lämminveristen jalostuksesta, jalostusindekseistä ja jalostusarvostelusta. Tammavalinnan merkityksestä ja huutokauppakulttuurista puhuvat Markku Punkari ja Henrikki Halme. Timo Nurmos kertoo näkemyksiään lämminverijalostuksesta ja uusimmasta menestyshevosestaan Villiamista. Ilmoittautuminen seminaariin päättyy 10.1.2018.

Villiam

Juoksija tilauksessa - lämminverikasvatuksen erikoisseminaarin ohjelma

 

Wanha Walimo, Lahti 19.1.2018

 

Klo 13.00 Missä menee lämminverisen ravihevosen jalostus, mitä kertovat jalostusindeksit ja jalostusarvostelu – faktaa ja analysointia Staffan Philipsson

Klo 14.00 Eurooppalaisen lämminverikasvatuksen huipulla – suunnitelmasta toteutukseen Timo Nurmos

Klo 15.15 Kahvi

Klo 15.45 Mikä merkitys on lämminverisen ravihevosen rakenteella sen suorituskykyyn? Staffan Philipsson

Klo 16.45 Siitostamman valinta - huutokauppa mahdollisuutena? Markku Punkari & Henrikki Halme

Klo 18.00 Päivä päättyy

 

Seminaarin juontaa Lauri Hyvönen ja haastattelijana toimii Erkki Lagerstam.

 

Suomen Hippos ry pidättää oikeuden muutoksiin.

 


Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Ilmoittautuminen 10.1. mennessä Susanna Back susanna.back@hippos.fi tai puh. 020 760 5251. Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisesta erityisruokavaliosta.


Osallistumismaksu 30 € / pv suoritetaan viimeiseen ilmoittautumispäivään 10.1. mennessä Suomen Hippos ry:n tilille FI42 8000 1500 6005 81, DABAFIHH. Viestikenttään tunnus "Lv-seminaari" sekä osallistujan nimi. Hintaan sisältyy ohjelman mukaiset kahvitarjoilut.


Voit myös ilmoittautua ja maksaa osallistumisen Ravimaailman verkkokaupassa. Tällöin erillistä ilmoittautumista ja maksua tilille ei tarvita. Ravimaailman verkkokauppaan vaaditaan rekisteröityminen, joka on maksuton.


Ravimaailman verkkokauppa löytyy täältä.


Tilaisuuden järjestää Uudet hevoskasvattajat –hanke, jota toteuttavat yhdessä Suomen Hippos ry ja Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK.

Palaa otsikoihin 
Tulosta sivu