uutiset ylaosa banneri

Ajankohtaista - Arkisto

Eveliina Hietanen juhli lauantain päälähdöissä ponikuninkuusraveissa

Ponikuninkuusravien lauantaina päälähdöissä oli tiukkoja ja vähän vähemmän tiukkoja kamppailuja.

IMG_1940
Ernst Rivaldo/Eveliina Hietanen

Eveliina Hietasella on ollut erinomainen lauantai ponikuninkuusraveissa. Hänen ohjastamansa shetlanninponitamma Pearl Cloud voitti ponikuningatar kilpailun ensimmäisen osamatkan ja tämän lisäksi B-ponien poniruhtinaassa Hietanen voitti ensimmäisen osamatkan Ernst Rivaldolla. Pearl Cloud selvitti lähtönsä suorastaan ylivoimaisesti ja johtaa kokonaistilastoa 10,2 sekunnin erolla seuraavaan. Ernst Rivaldolla oli tiukempi väähtö Miniatyrin kanssa, mutta ori lipui voittoon 0,3 erolla. Ernst Rivaldon juoksema 38,3 on tuore Suomen ennätys.


Ponikuninkuuden ensimmäisen osamatkan voitti Thorvald, jota ohjasti Maria Kiukas. Kiukkaan mukaan Thorvald ei yleensä ole paras lähtijä, mutta tällä kertaa se lähti hyvin liikkeelle. Thorvald teki hienon juoksun pitkältä takamatkalta, mutta myös Ekslätts Sacrifice oli hyvä kolmas pisimmältä takamatkalta.

IMG_1745
Amazon/Moona Espo

Poniruhtinatar -kilpailussa Amzon ja Moona Espo hallitsivat tilannetta takamatkasta huolimatta. Espo totesi, että hän lähtee hyvillä mielin huomiselle, tämän päivän taktiikka oli saada keula kiinni ja ajaa takamatkalta lähteneitä poneja karkuun. 


Päivän voittajat ovat seuraavanlaiset: 


Lähtö 1:  Charizard/Saara Räsänen

Lähtö 2: Usvaniityn Janeth/Nina Hänninen

Lähtö 3: Wera/Veera Marttila

Lähtö 4: Diaz Dark/ Oona Halme 

Lähtö 5: Circo/ Noora Nykänen

Lähtö 6: Pearl Cloud/ Eveliina Hietanen

Lähtö 7: Thorvald/Maria Kiukas

Lähtö 8: Amazon/ Moona Espo

Lähtö 9: Ernst Rivaldo/ Eveliina Hietanen 

Lähtö 10: Jokimutkan Jalo-Jalmari/Eveliina Hietanen

Lähtö 11: Rauha/ Veera Ahlqvist


Kuvia ponikuninkuusraveista päivittyy Facebookiin ja Instagramiin. Jos toivot itsellesi kuvaa tietystä ponista, voi olla mahdollista, että sellainen meiltä löytyy, joten ota rohkeasti yhteyttä: 


lotta.kosonen@hippos.fi

helena.hyvamaki-maenpaa@hippos.fiPalaa otsikoihin 
Tulosta sivu