uutiset ylaosa banneri

Ajankohtaista - Arkisto

23.3.2012 14.54

EL Mistress Eeva lahjoittaa PHKS:n lastenklinikalle

Talli Hyväntekijät ja ravihevonen EL Mistress Eeva luovuttavat maanantaina 26.3. shekin Päijät-Hämeen keskussairaalan lastenosastolle. Shekki on arvoltaan 25 375 euroa.

Lahjoitusvaroilla hankitaan lastenosastoille seitsemän hengitysilmakostutinta ja happi-ilmasekoittajaa. Lahjoituksella uusitaan ja modernisoidaan myös lisähapen antolaitteistot. Uusilla laitteilla voidaan antaa optimaalisesti kostutettua ja lämmitettyä lisähappea tarkasti lapsipotilaan tarpeeseen säädettynä.


Tilaisuudessa ovat paikalla Eevan lisäksi hevosen valmentaja Tommi Kylliäinen, projektin vetäjä, Jokimaan ravikeskuksen toimitusjohtaja Tomi Himanka sekä Talli Hyväntekijöiden takana olevat yritysten edustajat. Päijät-Hämeen keskussairaalaa tilaisuudessa edustavat vs. lastentautien ylilääkäri Mikko Lavonius ja osastonhoitaja Pirjo Merta.


EL Mistress Eeva juoksee raviradoilta rahaa hyväntekeväisyyteen. Viime vuoden aikana Eeva starttasi 21 kertaa ja voitti niistä kymmenen kertaa. Tamma tienasi vuoden aikana 50 750 euroa. Talli Hyväntekijät lahjoittaa tästä summasta puolet Päijät-Hämeen keskussairaalan lastenosastolle. EL Mistress Eeva ja Talli Hyväntekijät on valittu vuoden 2011 raviteoksi.


Lehdistötilaisuus alkaa maanantaina 26.3.2012 klo 12.00 Päijät-Hämeen keskussairaalan päiväkirurgian koulutustiloissa Risto ja Raimo.

Lisätietoja antavat:


Tomi Himanka                          
Jokimaan ravikeskuksen toimitusjohtaja                          
0400-821 877         


Mikko Lavonius
Lastentautien vs. ylilääkäri, PHKS
044-719 5233


Palaa otsikoihin 
Tulosta sivu