uutiset ylaosa banneri

Ajankohtaista - Arkisto

24.8.2017 Suomalaisia Ruotsin suurkilpailussa – Sundsvall Open Trot lauantaina 26.8.

Ruotsin viikon päälähdössä Sundsvall Open Trotissa Bergsåkerin raviradalla juoksee peräti kolme suomalaisomistuksessa kilpailevaa hevosta. Special Promise, Workout Wonder ja Nadal Broline ovat mukana kilpailemassa miljoonan kruunun ykköspalkinnosta.

Lue lisää


24.8.2017 Suomalaisomistuksessa oleva Bugatti Brick karsintavoittajana Ruotsin Tammaderbyyn

Myös Ruotsin Derby-karsinnat ajettiin keskiviikkona. Suomalaisomistuksessa olevia ja muutoin suomalaistaustaisia hevosia kilpaili useita Jägersrossa. Reima Kuislan ja Timo Nurmoksen omistama Bugatti Brick voitti karsintansa Tammaderbyssä. Ruotsin Derby-finaalit ajetaan sunnuntaina 3.9. Jägersrossa. Voittaja ansaitsee oriiden ja ruunien Derby-finaalissa 2 000 000 kruunua ja Tammaderby-finaalissa 1 000 000 kruunua.

Lue lisää


24.8.2017 Poniravit Oulun Äimärautiolla lauantaina 14.10.

Oulun Äimärautiolla ravataan poniravit lauantaina 14.10. alkaen klo 12. Poniraveissa on tarjolla yhteensä 10 sarjaa, joista A-poneille kuusi ja B-poneille neljä. A-ponien sekä B-ponien lähdöistä yksi ajetaan ryhmälähtönä ja yksi A-ponien sarjoista on montelähtö.

Lue lisää


23.8.2017 Ajotaparikkeisiin liittyviä käytäntöjä yhtenäistetään raviradoilla

Osalla raviradoista on jo pidempään ollut käytäntönä, että eläinlääkäri tai eläinlääkärin ohjeistama henkilö on käynyt lähdön jälkeen tarkastamassa hevosen, mikäli tuomaristo on määrännyt ohjastajalle ajotaparikkeen. Menettelytapa on osoittautunut hyväksi ja se otetaan käyttöön kaikissa raveissa. Toimintatapojen yhtenäistäminen ei aiheuta muita muutoksia hevosten taustajoukkojen toimintaan kilpailupaikalla.

Lue lisää


23.8.2017 Tervetuloa mukaan huutokauppaan ostamaan joukkueesi hevosta

12 Raviliiga-hevosta ostetaan Ypäjän varsahuutokaupasta perjantaina 15. syyskuuta. Huutokauppa on lunastanut paikkansa suomalaisessa ravimaailmassa suurena yleisötapahtumana. Itse huutokauppaa edeltää uusille ja vanhoille Raviliiga-hevosenomistajille rakennettu ohjelma Ypäjän Hevosopistolla huutokauppahallin välittömässä läheisyydessä viereisessä hallissa. Ohjelma on avoin kaikille Raviliiga-hevosista kiinnostuneille.

Lue lisää


Seuraavat


 
Tulosta sivu