uutiset ylaosa banneri

Ajankohtaista - Arkisto


30.7.2016 Saaga S ja Vitter kärjessä Turun Kuninkuusravien ratkaisupäivään

Turun kuningatar- ja kuninkuuskilpailun avausmatkat ravattiin lauantaina Turussa. Kuninkuusravien ratkaisupäivään lähtevät kärkipaikoilta hallitseva ravikuningatar Saaga S sekä 6-vuotias kuninkuuskilpailun ensikertalainen Vitter. Kuningatar- ja kuninkuuskilpailussa ravataan sunnuntaina 1609 metrin ja 3100 metrin osamatkat. Ravikuningattareksi seppelöidään parhaan kokonaiskilpailuajan saavuttanut tamma ja ravikuninkaaksi parhaan kokonaiskilpailuajan saavuttanut ori.

Lue lisää


29.7.2016 Mika Forss on raviohjastajien Euroopan mestari!

Mika Forss voitti kolmantena suomalaisena historiassa raviohjastajien Euroopan mestaruuden. Suomalainen otti mestaruuden ja paikan ensi vuonna Kanadassa järjestettäviin ohjastajien MM-kisoihin perjantai-iltana Berliinin raveissa. Hämeenkyröläinen voitti kuuden osalähdön pistekilpailun 8 pisteellä ennen Ruotsin Björn Goopia ja Hollannin Rick Ebbingeä. Mika Forss on sijoittunut aiemmin urallaan ohjastajien MM-kilpailussa neljänneksi Ranskassa 2013 ja Australiassa 2015. Aikaisemmin suomalaisista Euroopan mestaruuden ovat voittaneet Pekka Korpi (vuosina 1980, 1981 ja 1982) ja Jorma Kontio (vuosina 1985 ja 1998). Forss lentää mestaruusjuhlista ripeästi takaisin Suomeen ja ohjastaa Vitteriä ravikuninkuuskilpailussa sekä Norikoa ravikuningatarkilpailussa Turussa 30.7. ja 31.7.

Lue lisää


29.7.2016 Turun Kuninkuusravien varsahuutokaupan tulokset

Turun Kuninkuusravien avauspäivä jatkui lounasravien jälkeen varsahuutokaupalla. Myynnissä oli kymmenen kaksi- ja kuusi kolmevuotiasta suomenhevosvarsaa. Varsahuutokaupan tulokset löytyvät alta.

Lue lisää


29.7.2016 Kuninkuusravien 2015 ylimääräinen kasvattajapalkinto maksettu

Kuninkuusravien ylimääräiset kasvattajapalkinnot maksetaan perinteisesti Kuninkuusraviviikolla. Vuoden 2015 Kuninkuusravien pääkilpailun pohjalta maksettuja kasvattajapalkintoja kertyi yhteensä 51 870 euroa. Kasvattajapalkkiot maksettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa uuden kasvattajapalkintojärjestelmän mukaisesti palkintoprosentilla 15.

Lue lisää


Seuraavat


 
Tulosta sivu