uutiset ylaosa banneri

Ajankohtaista - Arkisto

24.3.2017 HELMET Pirtti – Hevosenlanta hyötykäyttöön Savossa 28.3.

Valtakunnallinen hevosenlannan hyötykäyttöhanke HELMET järjestää Pirtti tilaisuuden Kuopiossa 28. maaliskuuta. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. HELMET Pirtti -tilaisuudessa tallinpitäjät, lannan hyötykäytöstä kiinnostuneet tahot kuten maatilat, viherrakentajat, enegiayhtiöt, jäteyhtiöt, lannoitevalmisteiden valmistajat sekä palveluita tarjoavat yritykset ja laitevalmistajat tuodaan saman pirtin pöydän ääreen.

Lue lisää


24.3.2017 Lämminveristen ravihevosoriiden käyttömaksut nousevat 1.4 alkaen

Kaikille jalostuksessa käytettäville oriille on vuosittain aktivoitava orilisenssi. Lisenssi koskee sekä Suomessa astuvia että tuontispermalla käytettäviä oriita. Orilisenssi aktivoidaan maksamalla vuotuinen lisenssimaksu ja toimittamalla valtakirja tuontispermaoriista. Suomessa astuvan lämminverisen ravihevosoriin ja aiemmin hyväksytyn tuontispermaoriin siitokseenkäyttömaksu on 1. huhtikuuta mennessä maksettuna 300 euroa. Tämän jälkeen käyttömaksu nousee 600 euroon.

Lue lisää


24.3.2017 Toto76-ravien aikataulu ja pelimix 1.4. alkaen

Hippoksen hallituksen päätöksellä Toto76-ravit alkavat 1.4. eteenpäin klo 13:30 ja ensimmäinen lähtö ajetaan klo 13:45. Lauantain pääpeli Toto76 alkaa jatkossa lähdöstä 6 klo 15:30. Uutena elementtinä Toto76-raveihin tulee Päivän Duo lähtöihin 4-5. Alla tarkempi erittely aikataulusta ja pelimixistä.

Lue lisää


24.3.2017 Hevosyrityksellä monta tapaa menestykseen

Hevosten ja hevosalan yritysten määrä on kasvanut viime vuosikymmeninä etenkin kaupunkien läheisyydessä. Hevosala on siirtymässä määrällisestä kasvusta laadun parantamisen vaiheeseen. Maaliskuun Hevosyrittäjäuutisissa Ratsastus- ja liikuntakeskus Equstomissa Nurmijärvellä pureuduttiin yritysten kilpailuetuihin sekä erikoistumisen ja monipuolistamisen plussiin ja miinuksiin.

Lue lisääSeuraavat


 
Tulosta sivu