uutiset ylaosa banneri

Ajankohtaista - Arkisto

19.8.2018 Vermon poniraveissa karsittiin ponien Pohjoismaiden Mestaruuksien edustajia

Vermon poniravit ajettiin sunnuntaina aurinkoisessa säässä. Poniravit keräsivät yleisöä hienosti ja lapsille oli tarjolla myös mm. poniratsastusta – ja ajelua. Lähtöjä oli päivän ohjelmassa kymmenen, joista kaksi oli karsintoja Ruotsin Östersundissa 16.9. ajettaviin ponien Pohjoismaiden Mestaruuksiin. PM- karsintalähtöjen kaksi parasta pääsi suoraan finaaliin ja kolmannen edustaja finaaleihin valitsee Suomen Hippos.

Lue lisää


18.8.2018 Huipputamma Ranch Kelly hallitsi myös Tammavaltikkaa

Forssan Pilvenmäellä ravattiin aurinkoiset iltapäiväravit lauantaina. Päälähdön, Tammavaltikan, voitti Ranch Kelly jota valmentaa Anne Luttinen ja ohjasti Hannu Torvinen.

Lue lisää


17.8.2018 Huom! Lisäyksiä ratsujen ja ponien näyttelykalenteriin

Syksyn näyttelykalenteriin on tehty lisäyksiä ratsujen ja ponien arvostelupaikkakuntien osalta. Asiakkailta tulleiden toiveiden mukaisesti Jyväskylään, Killerin Kilpatallin näyttelyyn 5.9. otetaan arvosteltavaksi myös ratsuja (ilmoittautuminen 19.8. mennessä). Kuopioon, Lapinjärven Ratsutallin näyttelyyn 6.9. ovat tervetulleita myös rotuponit (ilm. 19.8. mennessä). Mäntyharjun peruuntunutta näyttelyä paikkaamaan ratsut on lisätty 28.9. Lappeenrantaan Kiviojan Ponitallille (ilm. 6.9. mennessä).

Lue lisää


Nyt on kiire! Viimeinen mahdollisuus ilmoittautua Valtakunnalliseen varsanäyttelyyn 1.-2.9.

Tänään on viimeinen ilmoittatumispäivä Valtakunnalliseen varsanäyttelyyn 1.-2.9. Ylivieskassa. Näyttelyyn voivat osallisua 1-vuotiaat suomenhevos- ja lämminverivarsat sekä 2-vuotiaat suomenhevosvarsat. Näyttelyyn otetaan jokaiseen ikäluokkaan 30 hevosta. 1-vuotiaita suomenhevosia voi ilmoittaa varasijoille, mutta 1-vuotiaan lämminverisen ja 2-vuotiaan suomenhevosen ehdit ilmoittaa vielä viimeistään sunnuntaina 19.8. Tarjolla hyvät palkinnot: luokkavoittajat saavat kukin 1500 euroa!

Lue lisää


16.8.2018 Hippoksen ja Vermon uusi huikea avaus: raviurheilu mukaan Salatut elämät -suosikkisarjaan

Raviurheilu saapuu Salkkareihin uuden hahmon, Marius Laihon, 27, näyttelemän Tommi Jusslinin muodossa. Raviohjastajan urasta haaveileva Tommi ilmaantuu syksyn myötä Pihlajakadulle valloittamaan erään naishahmon sydämen. Näiden Salkkarijaksojen kuvaukset on jo aloitettu Vermossa.

Lue lisää


Seuraavat


 
Tulosta sivu