kuvaajat 938x159

Median palvelut


Ravit ja hevoskasvatus ovat kiehtova maailma, joka kiinnostaa myös mediaa. Suomen Hippos ry:n median palvelut sisältävät laajan kuva-arkiston, tiedote- ja uutiskirjepalvelun sekä suurkilpailuihin liittyvät mediapalvelut.


Kuvapankin kuvat ovat vapaasti median käytössä. Mainoskäytöstä on sovittava erikseen. Mikäli kaipaisit kuvaa, jota et pankista löydä, voit kysyä sitä vielä viestintäosastoltamme.


Suurkilpailujen mediapalvelut sisältävät ennakkotiedotteita, kansainvälisten kilpailijoiden kuvien välitystä median käyttöön, kilpailun aikaista informaatiota, lehdistötilaisuuksien järjetelyä, kilpailijoiden kommenttien keräämistä sekä jälkitiedotteen. Parhaiten saat tietoa suurkilpailupalveluista liittymällä postituslistalle.


Median postituslistalla saat ajankohtaista tietoa raveista ja hevosalasta. Listalle ilmoittautuessa on mahdollista rajata kiinnostustaan esimerkiksi vain raviurheilun tai hevoskasvatuksen asioiden piiriin. 


Median edustajat voivat saada pyynnöstä tunnukset Heppa-järjestelmään, josta löytyvät kattavat tilastot ja tiedot hevosista ja henkilöistä. Tunnuslomakkeeseen


Suomen Hippos ry - viestintä- ja markkinointipalvelut

Laakso Hanna

Tiedottaja, raviurheilu
Matkapuh. 040 837 8403
hanna.laaksohippos.fi

 

 
Tulosta sivu