kuvaajat 938x159

Median palvelut


Ravit ja hevoskasvatus ovat kiehtova maailma, joka kiinnostaa myös mediaa. Suomen Hippos ry:n median palvelut sisältävät laajan kuva-arkiston, tiedote- ja uutiskirjepalvelun sekä suurkilpailuihin liittyvät mediapalvelut.


Kuvapankin kuvat ovat vapaasti median käytössä. Mainoskäytöstä on sovittava erikseen. Mikäli kaipaisit kuvaa, jota et pankista löydä, voit kysyä sitä vielä viestintäosastoltamme.


Suurkilpailujen mediapalvelut sisältävät ennakkotiedotteita, kansainvälisten kilpailijoiden kuvien välitystä median käyttöön, kilpailun aikaista informaatiota, lehdistötilaisuuksien järjetelyä, kilpailijoiden kommenttien keräämistä sekä jälkitiedotteen. Parhaiten saat tietoa suurkilpailupalveluista liittymällä postituslistalle.


Median postituslistalla saat ajankohtaista tietoa raveista ja hevosalasta. Listalle ilmoittautuessa on mahdollista rajata kiinnostustaan esimerkiksi vain raviurheilun tai hevoskasvatuksen asioiden piiriin. 


Median edustajat voivat saada pyynnöstä tunnukset Heppa-järjestelmään, josta löytyvät kattavat tilastot ja tiedot hevosista ja henkilöistä. Tunnuslomakkeeseen


Suomen Hippos ry - Viestintäpalvelut

Mäenpää-Wirtz Leena

Viestintä- ja yhteiskuntavastuujohtaja
Matkapuh. 040 553 8882
leena.maenpaa-wirtzhippos.fi

Fager-Pintilä Pirje

Tiedottaja, jalostus
Puh. 020 760 5279
Matkapuh. 0400 262 295
pirje.fager-pintilahippos.fi

Nisula Ilkka

Tiedottaja, raviurheilu
Matkapuh. 0400 218 259
ilkka.nisulahippos.fi

 

 
Tulosta sivu